[Cronica] – YOU (Sezonul doi)

Nu mi-am imaginat vreodata ca exista un asa serial ca YOU si un personaj atat de complex ca Joe Goldberg care, dupa parerea mea merita Oscarul. Chiar daca este creat de Caroline Kepnes (autoarea cartilor), Penn Badgley a avut un rol asemanator in serialul Gossip Girl.

Joe este o combinatie fabuloasa intre Dexter si Hannibal in care faptele sale sunt duse la extrem. Joe apare ca acel tip misterios, frumos ce are un job stabil si lucreaza intr-o librarie insa toate acestea sunt doar aparente. Pe dinauntru el ascunde un secret tulburator. You ne aminteste cat de vulnerabili suntem cu totii la urmarire si manipulare virtuale si reale. Observam ca unii oameni pot fi cu doua fete. Daca in primul sezon Joe a fost un criminal in serie, in sezonul 2 incearca sa se schimbe in bine insa trecutul il face sa redevina la vechile sale obiceiuri pline de violenta si este in continuare bantuit de fantoma lui Beck care ii da tarcoale.

Actiunea sezonului 2 se petrece in Los Angeles unde Joe obtine o noua identitate pe numele sau William Bettelheim. Aici o cunoaste pe Love Quinn, un bucatar sef de care se simte atras. Ramane insa de vazut daca o iubeste sincer sau redevine cel din sezonul unu.

In concluzie zic ca serialul asta merita si mai multe sezoane, iar sezonul doi este mai bun si mai complex decat primul, iar autoarea a stiut cum sa descrie fiecare personaj in parte. Abia astept sa citesc cartile. Recomand tuturor serialul pentru ca ne trasmite un mesaj. Fiti atenti la fiecare cuvant si la fiecare scena in parte.

Sezonul doi din You este disponibil integral pe platforma Netflix.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns