Maraton de comedie, în Ajun de Crăciun la Warner TV

Trei dintre filmele „National Lampoon’s Vacation/ O vacanță de tot râsul”, cu Chevy Chase și Beverly D’Angelo în rolurile principale, vor fi difuzate de Warner TV în Ajunul Crăciunului.

Lungmetrajele scrise de reputatul John Hughes („Home Alone”, „Beethoven”), pornind de la o povestire proprie – „Vacation ’58”, publicată în National Lampoon -, vor putea fi urmărite pe 24 decembrie, începând cu ora 14:15.

„National Lampoon’s Vacation/ O vacanţă de tot râsul” (1983) este primul lansat din serie. Filmul, care va deschide maratonul de comedie de la Warner TV, este regizat de Harold Ramis.

Familia Griswold – mama, tata, fiica și fiul – traversează Statele Unite pentru a ajunge în parcul de distracții Walley World, însă, deși planificată până la cel mai mic detaliu, călătoria se dovedește a fi mult prea dificilă față de așteptările lor.

Filmul – în care joacă și Randy Quaid, Dana Barron, Anthony Michael Hall și Eugene Levy – a fost foarte apreciat de public și critică, astfel încât a avut cinci continuări de asemenea de succes. Următoarele două dintre acestea vor putea fi urmărite la Warner TV.

În „National Lampoon’s European Vacation”, de la ora 16:15, familia Griswold câștigă o excursie prin Europa, unde se produce haosul obișnuit.

Producția din 1985 este regizată de Amy Heckerling, iar din distribuție fac parte Dana Hill și Jason Lively.

De la ora 18:10, va începe „National Lampoon’s Christmas Vacation/ Un Crăciun de neuitat” (1989), regizat de Jeremiah S. Chechik.

De această dată, Clark și Ellen Griswold se pregătesc să petreacă Sărbătorile în familie, cu bunicii și verii. În ciuda strădaniilor, totul se transformă în dezastru.

Distribuției se alătură Juliette Lewis, actriță cunoscută din filme precum „Cape Fear” și „Natural Born Killers”, Johnny Galecki, devenit faimos odată cu serialul „Big Bang Theory”, dar și Julia Louis-Dreyfus, protagonistă a serialelor „Seinfeld” și „Veep”, și Sam McMurray („Friends”, „L.A. Story”).

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Maraton de comedie, în Ajun de Crăciun la Warner TV

  1. Foarte faine aceste filme din seria National Lampoon’s Vacation, mai ales ca vor fi difuzate chiar in Ajunul Craciunului pe Warner TV! Sunt super fan al acestor comedii pline de umor si aventuri neasteptate, iar distributia este una de top, cu actori precum Chevy Chase si Beverly D’Angelo in rolurile principale. Sunt sigur ca maratonul de comedie va fi un real succes, iar eu abia astept sa le revad pe toate, incepand cu primul film in care familia Griswold porneste intr-o vacanta plina de neprevazut. Multumesc pentru informatie, abia astept 24 decembrie!

Lasă un răspuns