Recomandările lunii septembrie la History Channel

Cele mai diabolice invenții (8×60’)
Premiera 3 septembrie, duminica, de la ora 21:00

De la începuturile civilizației și până în timpurile moderne, cruzimea omenirii nu a cunoscut limite. Această serie documentară explorează istoria și ingineria din spatele celor mai diabolice invenții din lume. De la instrumente de tortură la arme de război terifiante, instrumente de spionaj sinistre și jocuri în care scopul este de a ucide, acestea sunt poveștile fascinante ale inovațiilor care au apărut din cele mai întunecate ascunzișuri ale celor mai malefice minți. Prin interviuri captivante cu specialiști, reconstituiri evocatoare, imagini de arhivă și grafică 3D de calitate superioară, această serie dezvăluie poveștile întortocheate din spatele acestor tehnologii nefaste, a creatorilor lor și a figurilor istorice care au căzut victime ale puterii lor ucigașe. Seria documentară este o sondare palpitantă în ingeniozitatea malefică, care arată că nimic nu poate întrece imaginația umană.

Blestemul fermei Skinwalker
Sezonul 4 (15×60’)
Titlul original: Curse of Skinwalker Ranch
Premiera luni, 11 septembrie, de la ora 22:00

Pentru mai bine de 200 de ani, ferma Skinwalker din Utah a stat în centrul atenției mass-media din SUA datorită sutelor de incidente misterioase, anomalii și activități inexplicabile. nimeni nu a reușit să dezlege misterul fenomenelor stranii în ciuda deceniilor de cercetări, potrivit unora, finanțate în secret chiar de guvernul SUA.

Acum, porțile legendarei ferme Skinwalker sunt larg deschise pentru un grup de cercetători care se pregătește să caute în subteran să facă ceea ce nu s-a mai făcut până acum și să se afunde sub suprafața celui mai faimos punct fierbinte OZN din lume.

În sezonul al patrulea, astrofizicianul Travis Taylor și echipa sa de oameni de știință și cercetători revin la faimoasa fermă din Utah cu tehnologie de ultimă generație, riscând mai mult decât oricare altă echipă care a efectuat cercetări pe proprietatea respectivă, de-a lungul timpului, pentru a-i dezvălui în sfârșit secretul suprem.

Așii Amanetului Sezonul 24(10×60’)

Premiera duminică, 17 septembrie, de la ora 12:00

Așii Amanetului se întorc! Cu mult înainte de bănci și bancomate, au existat magazinele de amanet. Amanetul a fost prima formă a creditului de nevoi personale din Statele Unite până în anii ‘50, iar în zilele noastre, aceste magazine de amanet încă ajută oamenii să se întâlnească.

„Așii Amanetului” vă vor purta în lumea plina de culoare a afacerilor de amanet. La magazinul Gold & Silver Pawn Shop de la marginea orașului Las Vegas, trei generații ale familiei Harrison conduc la comun afacerea.

Cele 10 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Astfel, cei trei își vor folosi abilitățile dobândite în ani de experiență pentru a evalua valoarea articolelor, de la falsuri până obiecte veritabile.

Secretele societăților secrete (6×60’)

Premiera duminică, 24 septembrie, de la ora 22:00

În întreaga lume și de-a lungul istoriei, societățile secrete nu au încetat să rămână în umbră, departe de ochii lumii. În cripte și cluburi, în spatele ușilor ferecate, în cele mai întunecate colțuri ale internetului, acestea se adună în scopuri misterioase.

Fiecare dintre cele șase episoade cercetează istoria întunecată a unei societăți secrete: Cavalerii Templieri, francmasonii, Ordinul Ermetic al Zorilor Aurii, Iluminații, Skull and Bones și Le Cercle. Care au fost originile și misiunile acestora? S-au folosit de pârghiile puterii sau au urmărit să îi distrugă pe cei aflați la conducere? Ce ritualuri și jurăminte au fost făcute de membri și ce persoane celebre au făcut parte din aceste organizații? Și, mai ales, ce a mai rămas din aceste organizații? Este posibil ca unele grupuri, oricât de arhaice ar fi, să funcționeze încă în umbră?

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns