8 filme cu supereroi ce vor aparea in anii urmatori

Anul 2017 a fost un an interesant pentru filmele cu supereroi. Din cinematografe nu au putut lipsi productiile Marvel si DC, precum: Wonder Woman, Guardians of the Galaxy 2, Thor Ragnarok si proaspatul lansat Justice League. In randurile de mai jos, ti-am pregatit o lista cu cele mai anticipate filme ce vor aparea in anii urmatorii. Sa vedem care sunt acestea:

Black Panther (16 februarie 2018)

Ryan Coogler, regizorul filmului ‘Creed’ aduce ‘Black Panther’ pe marele ecran anul viitor. Acesta va fi al treilea film al lui Coogler impreuna cu Michael B. Jordan, care il interpreteaza pe antagonistul lui Chadwick Boseman (Black Panther).

Avengers: Infinity War (4 mai 2018)

Fratii Russo (Captain America: Winter Soldier; Captain America: Civil War) vor prelua îndatoririle de îndrumare de la Joss Whedon (regizorul filmelor anterioare) și se reunesc din nou impreuna cu scenaristii Markus și McFeely pentru Avengers: Infinity War si Avengers: Infinity War 2. Fratii Russo au experienta in jonglarea unor distributii mari de ansamblu (vezi Civil War) si vor fi testate inca o data, incorporand actori de la Avengers si Guardians of the Galaxy.

Deadpool 2 (1 iunie 2018)

Regizorul filmului ‘ John Wick’ va fi la carma noului film Deadpool, care va aparea la anul, pe 1 iunie. Ryan Reynolds isi va relua rolul anti-eroului care, de aceasta data se va confrunta cu un nou personaj si anume Cable, interpretat de James Brolin.

Ant-Man and the Wasp (6 iulie 2018)

Actorii Paul Rudd, Evangeline Lilly si Michael Douglas isi vor relua rolurile in cel de al doilea film din Ant-Man. Aceasta va fi probabil cea de-a patra apariție a lui Paul Rudd în Marvel Cinamatic Univers cu Ant-Man (2015), Captain America: Civil War (2016) și Avengers: Infinity War (2018). Peyton Reed se va ocupa de regie si mai multe detalii le vom afla ce ne vom apropia de 2018.

Aquaman (21 decembrie 2018)

Regizorul filmelor de groaza Saw si The Conjuring va prelua o productie ce va fi diferit de ceea ce el a facut si anume, Aquaman. In timpul conferintei de la Comic-Con, James Wan a descris filmul ca fiind ”o ocazie de a explora acest univers și de a aduce un pic din elemente de groază la aceasta, marea adâncă, lumea înfricoșătoare și bineînțeles lumea minunată a Atlantidei”. In Justice League avem o introducere a lui Jason Momoa ca si Arthur Curry/ Aquaman. Se vor alatura distributiei si Wiliam Dafoe in calitate de consilier șef științific al Atlantidei, Nuidis Vulko și Amber Heard, regina Atlantidei și soția lui Aquaman, Mera.

Captain Marvel (8 martie 2019)

Brie Larson este Carol Danvers / Captain Marvel, cel mai nou membru al Universului Marvel Cinematic. Captain Marvel fiind, primul film din MCU cu o eroina in rolul principal. Nicole Perlman (Thor, Guardians of the Galaxy) și Meg LeFauve (The Good Dinozaur, Inside Out) sunt confirmați ca scenaristi, impreuna cu Elizabeth Wood (White Girl) confirmată ca regizor.

Avengers: EndGame (26 aprilie 2019)

Joe si Anthony Russo vor regiza cel de-al patrulea film Avengers care a suferit o schimbare de nume de la Avengers: Infinity War Part. 2 la Avengers: EndGame. Al treilea si al patrulea film Avengers va fi filmat in intregime in format IMAX.

Flashpoint (2020)

Ezra Miller a apărut ca Barry Allen / The Flash în trei filme DC până în prezent. In distributia mai face parte si actrita care a jucat in filmul ‘Dope’ , Kiersey Clemons ca si iubita lui Barry Allen, Iris West.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

12 thoughts on “8 filme cu supereroi ce vor aparea in anii urmatori

Lasă un răspuns