Ryan Reynolds actor premiat, producător, scenarist si antreprenor va primi distincția “The People’s Icon” la Gala People’s Choice Awards 2022

Ryan Reynolds, actor nominalizat la premiile Golden Globe și Grammy, producător, scenarist și antreprenor va primi distincția “The People’s Icon” la gala din 2022 a Premiilor People’s Choice. Ryan Reynolds primește titlul pentru contribuția sa în industria filmului și a televiziunii, inclusiv pentru cel mai recent film The Adam Project. Gala People’s Choice Awards 2022 va avea loc în Barker Hangar în Santa Monica, CA, și va fi difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00.

„Fie că este vorba de actorie, producție, marketing sau afaceri, Ryan Reynolds are capacitatea unică de a crea bucurie și de a se conecta în mod autentic cu publicul său. A primit multe premii de-a lungul anilor, dar aceste calități înnăscute sunt cele care îl fac atât de iubit”, a declarat Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBCUniversal Television and Streaming. „Abia așteptăm să îi prezentăm lui Ryan premiul „The People’s Icon” la spectacolul din acest an.”

Ryan Reynolds este un actor, producător, scenarist și antreprenor canadian apreciat. După ce și-a început cariera de actor în 1991, Reynolds a devenit cunoscut în serialul de comedie Two Guys, A Girl and a Pizza Place și în zeci de filme de succes, inclusiv The Proposal, Definitely, Maybe, Mississippi Grind și Free Guy. De trei ori câștigător al premiului PCA a fost, de asemenea, nominalizat la Globul de Aur și Premiile Grammy pentru contribuția sa în cadrul francizei Deadpool. Cel mai recent film al lui Reynold, The Adam Project este în prezent al patrulea cel mai vizionat film în limba engleză de pe Netflix din toate timpurile.

Ryan Reynolds a fost premiat și pentru campanii inovatoare pentru Deadpool, precum și Aviation Gin, Mint Mobile și Match Group. El este proprietarul Aviation Gin, Mint Mobile, Wrexham Football Club, Chief Creative Officer al MNTN și co-fondator al Maximum Effort Productions. Fast Company, Wall Street Journal și AdWeek l-au recunoscut pe Ryan drept una dintre cele mai creative voci din afacerile de astăzi.

Distincția “The People’s Icon” a mai fost acordată în trecut lui Halle Berry, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston și Melissa McCarthy.

People’s Choice Awards și Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt produse de compania Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski în rolurile de producători executivi.

Ediția din 2022 a galei People’s Choice Awards este difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00, iar transmisiunea de pe covorul roșu, Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards, demarează de la 20:00!

Written by

544   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Ryan Reynolds actor premiat, producător, scenarist si antreprenor va primi distincția “The People’s Icon” la Gala People’s Choice Awards 2022

  1. Este incredibil cum Ryan Reynolds a reusit sa adune intr-un singur om o varietate de talente, si sa fie atat de remarcabil in toate domeniile. Faptul ca se castiga astfel de distinctii recunosc multiplele sale contributii, iar mie imi starneste curiozitatea sa aflu cateva dintre se creatiile si performantele sale. Ii urez sa se bucure de momentele victoriei si ii multumesc pentru spectatorii pe care i-a facut fericiti!

Lasă un răspuns