Posterul oficial THE LAST OF US

HBO a lansat posterul oficial al serialului HBO Original, THE LAST OF US. Primul sezon, care va avea nouă episoade, va debuta luni, 16 ianuarie 2023 pe HBO și pe HBO Max.

Acțiunea din THE LAST OF US are loc la 20 de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă.

Joel, un supraviețuitor puternic, este angajat să o scoată ilegal pe Ellie, o adolescentă în vârstă de 14 ani, dintr-o zonă de carantină opresivă. Ceea ce începe ca o mică misiune devine rapid o călătorie brutală și sfâșietoare, deoarece amândoi trebuie să traverseze SUA și depind unul de celălalt pentru a supraviețui.

Distribuție: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Murray Bartlett (Frank), Nick Offerman (Bill), Melanie Lynskey (Kathleen), Storm Reid (Riley), Merle Dandridge (Marlene), Jeffrey Pierce (Perry), Lamar Johnson (Henry), Keivonn Woodard (Sam), Graham Greene (Marlon) și Elaine Miles (Florence). Ashley Johnson și Troy Baker se regăsesc, de asemenea, în distribuția seriei.

THE LAST OF US este bazat pe jocul video cu același nume, apreciat de critici și dezvoltat de Naughty Dog exclusiv pentru PlayStation®. Craig Mazin și Neil Druckmann sunt creatorii și producătorii executivi ai serialului, o coproducție cu Sony Pictures Television, care îi are ca producători executivi pe Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan și Rose Lam. Companii de producție: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint și Naughty Dog.

Written by

548   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Posterul oficial THE LAST OF US

  1. Wow, abia astept sa vad acest serial despre apocalipsa in care ne plimbam prin lumea devastata de THE LAST OF US. Sunt sigur ca Pedro Pascal si Bella Ramsey vor face o treaba extraordinara in rolurile lor, iar distributia este impresionanta in ansamblu. Sa speram ca aceasta adaptare live-action va aduce la fel de multa emotie si intensitate ca si jocul original. Multumim HBO pentru un nou serial captivant!

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Blogul unei cinefile

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura