[Cronica] – V-Wars (2019– )

  • Primul episod: 5 decembrie 2019
  • Post: Netflix
  • Număr de episoade: 10
  • Genuri: Științifico-fantastic, Ficțiune de groază, Thriller, Dramă
  • Creat de: William Laurin, Glenn Davis
V-Wars este un nou serial cu vampiri adaptat dupa cea mai vanduta carte a lui Jonathan Maberry si lansat de Netflix.
Aici vorbim despre personajul nostru principal, Dr. Luther Swann, interpretat de frumosul vampir Ian Somerhalder (din The Vampire Diaries) si cel mai bun prieten al sau Michael Fayne care se confrunta cu criza in evolutie a unui focar mortal care transforma societatea in fanctiuni opuse potential combinandu-se intr-un razboi intre oameni si vampiri. Dr. Swann incearca sa caute un medicament pentru a intrerupe aceasta transformare si, pentru a readuce inapoi vampirii in oameni. Intre timp, doctorul nostru intampina foarte multe probleme in care sunt implicati fosta lui sotie si fiul sau.
Ceea ce m-a surprins foarte tare la acest serial au fost vampirii care arata diferit si nu mai au acei colti mici si ascutiti, apoi m-a surprins cand am vazut-o jucand pe Laura Vandervoort pentru ca nu mi-am imaginat ca o s-o vad veodata vampir asta dupa ce am vazut-o varcolac in serialul Bitten.
Cat despre Ian Somerhalder isi interpreteaza foarte bine rolul si, desi actiunea este cam moale, personajele fac ca totul sa tina in suspans. Sezonul 2 se pare ca a fost confirmat si sunt tare curioasa cum va fi. Multa lume a asteptat acest serial insa, asteptarea a fost un pic dezamagitoare.
In concluzie daca doriti sa urmariti o noua poveste cu vampiri va invit in razboiul V-Wars.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns