[Cronica] – Tell Me a Story (2018 – )

Sezonul 1

Tell Me a Story  ia o parte din basmele copilariei precum Scufita Rosie, Cei trei purcelusi sau Hansel si Gretel ce le transforma in povesti moderne intunecate pline de iubire, lacomie, razbunare, pierdere si omor. Acestea se petrec in misteriosul oras New York City.

Primul sezon include 10 episoade iar data aparitiei a fost 31 Octombrie 2018. In acest sezon observam foarte multi actori cunoscuti printre care Paul Wesley (Jurnalele Vampirilor) si Danielle Campbell (The Originals) care vor continua sa apara si in sezonul 2 dar cu alte personaje.

Daca Paul Wesley nu mi-a placut deloc in Jurnalele Vampirilor, aici imi place pentru ca are un rol diferit si arata mult mai bine decat in rolul unui vampir.

Sezonul 2

Ca si in sezonul 1, Tell me a story relateaza alte povesti cunoscute printre care Frumoasa Adormita, Frumoasa si Bestia sau Cenusareasa intr-o varianta cum nu le-ati mai vazut niciodata. De data aceasta totul se schimba de la actiune pana la personaje.

Actiunea are loc pe fundalul iconic al Music City – Nashville unde teroarea, romantismul, dragostea, pierderea si obsesia prind viata. Si aici apar foarte multe fete noi ca Odette Annable, Natalie Alyn Lind (The Gifted), Harry Shum Jr (Glee, Shadowhunters). Personajele mele preferate sunt cele interpretate de Paul Wesley si Odette Annable. Imi place foarte mult acest serial ca sa nu mai zic de muzica care e geniala.

In concluzie daca vreti un thriller psihologic bun, acest serial merita toate laudele si merita vizionat. Tell Me A Story poate fi urmarit pe HBO GO ambele sezoane. 

 

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns