Top 10 seriale preferate

Salutare, dragilor! Eu urmăresc foarte multe seriale…foarte foarte multe.
Acum m-am gandit şi am încercat să întocmesc un top 10 seriale pe care le urmăresc cu cea mai mare plăcere.

10. Teen Wolf (2011–2017) 

Sinopsis: Scott era un tânăr obişnuit până ce o muşcătură i-a schimbat fundamental viaţa. Acum se chinuie să înţeleagă cine e şi ce ar putea să devină. Este mai mult lup decât om? Să fie invers? A devenit el doar un prădător, sclav al puterii lunii? Poate controla aceste lucruri? Orice ar fi, însă, nu va fi uşor. Scott încearcă să îşi controleze impusurile, dar se teme mai tot timpul că ele vor ajunge să îi controleze fiecare gest

Trailer

9.Mr. Robot (2015– ) 

Sinopsis: Malek e un tânăr programator care suferă de o tulburare anti-socială şi se conectează cu alţi oameni numai prin hacking. El e recrutat de un anarhist misterios

Trailer

8. Arrow (2012– ) 

Sinopsis: “Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit şi se întoarce în oraşul natal Starling City.

Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greşelile din trecut, iar pentru asta îşi creează un alterego, devenind un justiţiar vânat atât de răufăcătorii din oraş, cât şi de autorităţi. Green Arrow şi-a făcut apăriţia şi în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeţi, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, şi o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, Arrow îşi propune să readucă oraşul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupţiei.
“Arrow”promite scene de acţiune solidă, conflicte interpersonale, mitologie, dar şi romantism şi melodramă. Deşi pentru unii va părea cam siropos, dacă va şti şă îmbine cu credibilitate şi bun gust toate aceste elemente, e foarte posibil să fie un succes. Tu ce părere ai?

 Trailer

7. Pretty Little Liars (2010–2017)

Sinopsis: Pretty Little Liars este o producţie ABC Family bazată pe seria de romane cu acelaşi nume a Sarei Shepard. Serialul urmăreşte schimbările din vieţile a patru fete – Hanna, Aria, Spencer şi Emily – după ce „liderul” grupului lor, Alison, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semnează „A”.

La început, ele cred că este Alison, dar după ce este găsită moartă, fetele îşi dau seama că altcineva ştie secretele lor, inclusiv pe cele mai ascunse, pe care au crezut că doar Alison le ştia.

Trailer

6. The Originals (2013– ) 

Sinopsis: The Originals este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt), dar ce se va întâmpla când Elijar (fratele original) se va îndrăgostii de Hayley? Dar când Rebecka (sora fraților) va complota impotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)?

Trailer

5. The Good Wife (2009–2016) 

 Sinopsis: ”Sotia Perfecta” este o dramă cu Julianna Margulies, câştigătoare a Premiului Emmy, soţie şi mamă care îşi asumă cu curaj întreaga responsabilitate pentru familia sa şi reintră în câmpul muncii după ce scandalul sexual şi de corupţie politică al soţului ei îl trimite în spatele gratiilor. Trecând peste trădare şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Peter, Alicia Florrick îşi urmează cariera iniţială de avocat al apărării.

Un serial care a cucerit America, inspirat din povestea reală, a guvernatorului statului New York, Eliot Spitzer, implicat într-un scandal sexual.
În rolurile principale: Julianna Margulies (Spitalul de Urgenţă), Chris Noth (Lege şi ordine: Intenţii Criminale, Totul despre sex), Christine Baranski, Josh Charles, Matt Czuchry (Gilmore Girls).

Trailer

4. Game of Thrones (2011– ) 

Sinopsis: Într-un tărâm în care verile durează decenii, iar iernile vieţi, belelele pândesc la tot pasul. Din sudul machivelic şi sălbaticele ţinuturi din est până în nordul îngheţat şi anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal de-a şoarecele şi pisica, al cărui scop e controlul absolut asupra celor Şapte Regate din Westeros. În timp ce trădările, poftele carnale, intrigile şi forţele supranaturale zguduie cele patru colţuri ale regatelor, sângeroasa luptă pentru tronul de fier va avea consecinţe neprevăzute.
Un nou serial dramatic original HBO inspirat de seria de romane epice de mare succes scrisă de George R.R. Martin, „A Song of Ice and Fire”.

Trailer

3. The Vampire Diaries (2009–2017 ) 

Sinopsis : Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte în urmă cu 4 luni de o mare tragedie: părinţii ei au murit într-un accident de avion. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă faţă imensei pierderi. Anul şcolar tocmai a început. Elena, împreună cu prietenele ei, este fascinată de prezenţa unui nou elev, tânăr, misterios şi carismatic, pe nume Stefan. Cei doi tineri au început deja să vorbească şi nici să-şi facă ochi dulci nu se sfiesc. Ceea ce nu ştie Elena este că Stefan este de fapt un vampir în vârstă de 200 de ani. Chiar dacă este vampir, Stefan încearcă să-şi ascundă instinctele. Stefan are un frate , pe nume Damon care, faţă de Stefan, îşi continuă viaţa de vampir, rănind oameni şi încercând chiar s-o ucidă pe Elena. Acesta fiind punctul de pornire al unei rivalităţi atroce între cei doi fraţi. Serialul The Vampire Diaries este o adaptare a unei serii de cărţi publicate în 1991.

Trailer

2. Limitless (2015–2016) 

Sinopsis: Proiectul are la bază filmul cu acelaşi nume, cu Bradley Cooper în rol principal, din 2011. Acesta urmărește povestea lui Brian Sinclair, care descoperă puterea unui drog misterios (NZT) şi care va continua să folosească medicaţia pentru a ajuta FBI la rezolvarea cazurilor.

Trailer

1.Gotham (2014– ) 

Sinopsis : Înainte de Batman, a existat Gotham. Toată lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptători împotriva crimelor şi fărădelegilor, un om al cărui nume şi reputaţie sunt sinonime cu legea şi ordinea.
Dar ce ştim despre povestea lui Gordon şi felul în care a ajuns comisarul poliţiei din Gotham dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora şi a elimina numeroasele straturi de corupţie care făceau legea în Gotham (teren prolific pentru cei mai emblematici răufăctori)? Si de asemenea, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina in viitor: Catwoman (Selina Kyle), The Penguin (Oswald Cobblepot), The Riddler (Edward Nigma), Two-Face (Harvey Dent) sau Joker?
Gotham este povestea care ne dezvăluie originile celor mai importanţi răufăctori şi justiţiari (Batman) ai DC Comics, dezvăluind un întreg nou capitol care nu a mai fost povestit până acum.
Produs şi scris de Bruno Heller, cel care a contribuit şi la serialele The Mentalist şi Rome, Gotham urmăreşte ascensiunea unui poliţist şi lupta pe care o duce acesta într-un oraş periculos şi corupt, precum şi evoluţia celui ce avea să devină cel mai popular supererou din timpurile noastre.

Trailer

Voi ce seriale preferate aveţi? Aştept comentariile voastre 🙂

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

9 thoughts on “Top 10 seriale preferate

  1. Nu inteleg de ce Game of Thrones nu e primul in lista ta. Iar din lista ta urmaresc Gotham si Limitless. Arrow e telenovela. Robot m-a atras insa apoi devine prea previzibil. Restul sunt slabe. Ce mai urmaresc eu si se difuzeaza acum ar fi American Horror Story, Blindspot, The Walking Dead, Scorpion si cele de sus.

  2. Din lista ta, singurul la care m-aș uita este Arrow, asta doar pentru că am văzut câteva episoade și știu despre ce e vorba 😀 . Ai încercat să vezi Doctor Who, Merlin, NCIS?

  3. Nu prea mă uit la seriale, însă, până acum, ce am văzut și mi-a și plăcut: Merlin, Two and a half Men, The Fresh Prince of Bel-Air (e genial, râzi o grămadă + e cu Will Smith) și Gossip Girl (nu pot să zic că m-am omorât după el, dar totuși mi-a plăcut)

Lasă un răspuns