,,Clubul Femeilor Dezlănţuite” se vede în avanpremieră absolută la Cinema City, în cadrul campaniei Ladies Night, doar pe 22 mai

Marţi, 22 mai, de la ora 19:30, dă-ţi întâlnire cu fetele la avanpremiera absolută a filmului ,,Clubul Femeilor Dezlănţuite”, la Cinema City. Biletele s-au pus deja în vânzare pentru comedia nebună, care îşi aşteaptă fanele pentru a fi răsfăţate cu produse de machiaj cadou, în reţeaua Cinema City.

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale verii, ,,Clubul Femeilor Dezlănţuite” aduce pe marile ecrane aventurile a patru prietene fară egal interpretate de fabuloasele: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen.

Lectura nu a fost niciodată mai inspiraţională pentru aceste doamne care acum învaţă să trăiască şi să zâmbească din nou, în comedia „Clubul Femeilor Dezlănţuite”.

Diane (Diane Keaton) a devenit recent văduvă după 40 de ani de căsnicie, Vivian (Jane Fondapreferă  se bucure de prezența bărbaților fără și ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) încă nu şi-a revenit după divorțul încheiat în urmă cu mulți ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se străduiește și salveze mariajul de 35 de ani.

Existența cotidiană a celor patru prietene este dată peste cap după citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsionează  ia decizii absolut surprinzătoare.

Vino cu fetele pentru o seară de neuitat la avanpremiera absolută a comediei ,,Clubul Femeilor Dezlănţuite” şi vei primi primi pe loc produse de machiaj oferite cadou de elefant.ro. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 25 mai. Biletele pot fi cumpărate de pe www.cinemacity.ro sau de la casieriile cinematografelor, în toate cele 19 oraşe.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns