Netflix lanseaza teaserul serialului Nightflyers

Bazat pe nuvela lui George R. R. Martin’s, acțiunea din serialul Nighflyers se desfășoară în viitor, când Planeta se apropie de distrugere. O echipă de exploratori se află la bordul navei The Nightflyer, cea mai performantă navă spațială din Univers. Oamenii de știință au misiunea de intra în contact cu lumea extraterestră pentru a afla secretul supraviețuirii.

Pe măsură ce echipajul se apropie de destinație, cei de la bordul navei descoperă că The Nightflyer și căpitanul acesteia, pe care nu l-au văzut niciodată, ar putea să îi îndrume către pericol, în necunoscutul și întunecatul spațiu.

Gretchen Mol (Boardwalk Empire) interpretează rolul lui Dr. Agatha Matheson, Eoin Macken (The Night Shift) îl interpretează pe Karl D’Branin, David Ajala (Fast & Furious 6) pe Roy Eris, Sam Strike (EastEnders) pe Thale, Maya Eshet (Teen Wolf) este Lommie, Angus Sampson (Fargo) – Rowan, Jodie Turner-Smith (The Last Ship) joacă rolul lui Melantha Jhirl, iar Brían F. O’Byrne (Million Dollar Baby) interpretează rolul lui Auggie.

Nightflyers va fi în curând disponibil pe Netflix.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns