[Cronica] – Hemlock Grove (2013-2015)

Dupa ce-am vazut in urma cu ceva timp un serial horror (Masters of Horror) nu am mai gasit nimic care sa-mi placa mai mult decat Hemlock Grove. Hemlock Grove e un serial original produs de Netflix si realizat de Eli Roth (Hostel, Cabin Fever). Pentru mine, Hemlock Grove reprezinta tot ceea ce nu au reprezentat celelalte seriale : sange, sex, varcolaci cum nu i-ati mai vazut niciodata, o noua specie de vampiri numiti UPIRI si multe experimente ce au loc in Institutul de Tehnologii Biomedicale Godfrey. Printre actorii serialului ii numaram pe Bill Skarsgard (fratele vampirului Alexander Skarsgard din True Blood), Famke Janssen (actrita cu rol principal in filmele Taken si X-men) unde aici are un rol senzational si Landon Liboiron pe care il puteti urmari in filmul Adevar sau Provocare.
Actiunea se petrece in oraselul Hemlock Grove din Pennsylvania unde au loc tot felul de evenimente si crime macabre. Peter Rumancek (Landon Liboiron) un pusti tigan de 17 ani este acuzat de cateva crime odioase ale unor adolescente omorate cu brutalitate. Locuitorii spun ca, Peter ar fi varcolac. Pentru a-si dovedi nevinovatia, impreuna cu Roman Godfrey, mostenitorul celei mai bogate familii din Hemlock Grove cu care se si imprieteneste, pornesc intr-o calatorie pentru a dezlega misterele orasului insa, ceea ce descopera e cu mult mai sinistru decat si-ar fi inchipuit. Imi doresc din suflet ca acest serial sa aiba o continuare.
 
Ceea ce mi-a placut a fost Famke Janssen care daca la inceputul sezonului 1 o iubesti, spre sfarsitul sezonului o urasti. Famke Janssen are un rol de mama; femeie bogata care ascunde o viata tumultoasa si plina de secrete. Olivia Godfrey isi transforma fiul pe Roman intr-o bestie acoma si insetata dupa sange. Roman Godfrey, cand isi da seama ce fel de mama are, o uraste si incepe sa-i doreasca moartea. Cand Roman se sinucide si isi taie bratele revine de o mie de ori mai puternic si ucide tot ce-i sta in cale. Bineinteles, Bill Skarsgard are aici rol negativ care sfarseste in mod tragic.
 
Dintre Roman si Peter am ales sa fiu #Team Roman pentru ca Bill este unul dintre actorii mei preferati si, pentru ca isi interpreteaza rolul minunaat. Ce nu mi-a placut a fost ca unele personaje mor si nu mai apar in celelalte sezoane. Serialul s-a incheiat dupa 3 sezoane si asa cum am mai zis inca imi pare rau dupa el. Sunt atat de multe seriale horror,dar Hemlock Grove are ceva special, te tine cu sufletul la gura cu fiecare episod . Il recomand tuturor in special celor care iubesc serialele horror.

 

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica] – Hemlock Grove (2013-2015)

Lasă un răspuns