6 ani de blogging

Astazi e o zi speciala deoarece au trecut 6 ani de cand scriu pe Blogul unei cinefile. Wow! Nu pot sa cred cat de repede trece timpul, tin minte si acum cand intr-o seara am scris primul meu articol pe Andreea – Me, Myself &I (asa se numea atunci, www.andreeat90.wordpress.com) pe atunci aveam platforma free de la WordPress. La un moment dat, am fost tentata sa renunt la ideea de blogging pentru ca simteam ca nu am loc in blogosfera. Dupa 5 ani de blogging am ajuns sa am propriul domeniu care este acum. Imi pare rau ca am avut perioade destul de lungi cand nu puteam deloc scrie pe el, acum am revenit si sper la cat mai multi ani de acum incolo. 

Cu timpul, am prins experienta si pasiunea pentru cinematografie m-a facut sa imi transform blogul dintr-unul generalist in unul de nisa. Incerc pe cat posibil sa imbunatatesc continutul dar din pacate, nici timpul nu prea imi permite. In cei 6 ani de blogging am invatat multe lucruri, am cunoscut oameni noi. Va multumesc voua, celor care ma urmariti si ma cititi de atatia ani! 

In continuare, as dori sa va intreb, ce va place/ sau nu va place la blogul meu. Astept sfaturi, observatii, comentarii. Le me know! 🙂

Don’t forget! Keep watching movies!
Cu drag
Andreea

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns