[Cronica] – The Resident (2018)

”Can one doctor save a broken system?”

Un singur doctor poate sa salveze un sistem corupt? Asa ne intampina headline-ul noului serial al celor de la Fox ‘The Resident’.
Va povesteam intr-un alt articol despre serialele pe care le astept anul acesta, printre care s-a numarat si The Resident. Sunt innebunita dupa serialele cu tematica medicala. Am urmarit seriale precum: House M.D, ER, Chicago Med si Grey’s Anatomy. Despre ce seriale imi plac cu si despre doctori asta va urma intr-un articol viitor 🙂

Sinopsis

Noua dramă medicală îl are protagonist pe Conrad Hawkins, doctor senior, inteligent, cinic, dur cu studenţii săi, mentor pentru Devon Pravesh, un tânăr rezident idealist, acesta ghidându-l încă din prima zi de activitate, arătându-i ceea ce se petrece cu adevărat în spatele scenei, care sunt plusurile şi minusurile medicinei moderne

Distributia

  • Matt Czuchry aka Dr. Conrad Hawkins (medic rezident senior)
  • Emily VanCamp aka Nicolette (asistenta medicala)
  • Manish Dayal aka Dr. Devon Pravesh
  • Shaunette Renée Wilson aka  Mina Okafor
  • Bruce Greenwood aka Dr. Randolph Bell (seful sectiei de chirurgie)
  • Moran Atias aka  Renata Morali
  • Merrin Dungey aka Claire Thorpe
  • Melina Kanakaredes aka Dr. Lane Hunter

Opinia mea


Inainte de a va spune ce cred despre acest serial, vreau sa adaug ca am fost si voi fi pentru totdeauna #TeamLogan. Daca nu stiti despre cine vorbesc atunci va recomand sa urmariti serialul ‘Gilmore Girls’ pe care eu, personal. l-am indragit foarte tare. Imi place de Matt ca actor, l-am vazut in ‘The Good Wife’ in rolul avocatului Cary Agos (recunosc, pentru el m-am uitat :D). Iar in ultimele sezoane din ‘Gilmore Girls’ il vedem interpretand rolul lui Logan Huntzberger, iubitul lui Rory Gilmore.

Cand am vazut prima oara trailerul la aceasta noua serie, am fost instantaneu intrigata pentru ca mi-a amintit oarecum de episoadele vechi din Grey’s Anatomy. Grey’s Anatomy se axeaza mai mult pe operatii si viata amoroasa a doctorilor, iar The Resident se concentreaza asupra a ceea ce se intampla in spatele usilor inchise si de ceea ce fac unele spitale pentru a se umple de bani de pe urma pacientilor. Vom vedea medici buni carora le pasa de pacientii lor si altii care sunt mai preocupati de cat de multi bani vor iesi de pe urma lor. Pana acum au aparut doar patru episoade, de fapt cinci (pe care nu am apucat sa-l vad), si pot spune ca pe mine serialul m-a prins.
Image result for The Resident gifDistributia din aceasta serie este una fantastica, cel putin din punctul meu de vedere. Personajul meu preferat de departe este Conrad Hawkins jucat de Matt Czuchry, el fiind unul dintre cei mai buni medici din spitalul Chastain Park Memorial Hospital.  Fermecator si arogant, Conrad are de obicei dreptate si este un sustinator pentru ceea ce este bine sau nu. El știe că uneori trebuie să lucreze in jurul sistemului corupt pentru a salva o viață și face tot ce este necesar pentru a-și salva pacienții. Uneori, am impresia ca de cate ori il vad pe Conrad, imi aminteste de House (un alt serial indragit de mine).
Image result for The Resident gifVa recomand aceasta serie daca sunteti fani Grey’s Anatomy sau House M.D sau daca va plac serialele cu doctori. Urmatorul episod va aparea marti, 27 februarie.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns