Premierele cinematografice ale lunii martie

Mai sunt numai cateva zile pana in luna martie, iar premierele cinematografice bat in usa cinefililor inraiti. In luna martisorului poti vedea la cinema filme precum Red Sparrow, Tomb Raider, Pacific Rim: Uprising sau Ready Player One. Descopera mai multe detalii despre productiile lunii martie.

Red Sparrow (OdeonFilm)-2 martie 

Dominika Egorova poate fi orice. O fiică devotată determinată să își apere mama cu orice preț. Prim balerină a cărei ferocitate a împins-o la limita absolută. O maestră a seducției și manipulării.

Game Night (Vertical Entertainment)-2 martie

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.

The Hurricane Heist (Ro Image)- 9 martie

Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia soartei. 25 de ani mai târziu, Will, acum, meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani.

Death Wish (ForumFilm)- 9 martie

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Strangers: Prey at Night (Vertical Entertainment) – 9 martie

Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găseşte întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață. „Necunoscuții: Prădători în noapte” este regizat de Johannes Roberts și vine ca o continuare a horror-ului de succes „Necunoscuții”, lansat în 2008

Gringo (Vertical Entertainment) – 16 martie

Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?

Tomb Raider (ForumFilm) – 16 martie

Cea mai recentă poveste din noua serie „Tomb Raider” se va lansa pe marile ecrane în martie 2018 și promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenţei, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale modernei Londre de Est, fiind un curier pe bicicletă ce abia îşi poate plăti chiria.

Pacific Rim: Uprising (Ro Image) – 23 martie

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (OdeonFilm)-23 martie

O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017. După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției. Atunci când se implică adjunctul său, Dixon, un „băiat al mamei” imatur, cu o pledoarie pentru violență, lupta dintre forțele de ordine din Ebbing și Mildred escaladează. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) este un film despre durere, iertare, furie și rezistență. Cu toate acestea, pelicula surprinde nenumărate momente observaționale despre rasism, război, sexism și o societate profund divizată, toate capturate în acest oraș fictiv din Missouri.

Ready Player One (Vertical Entertainment) – 30 martie

Reputatul Steven Spielberg semnează regia aventurii SF „Ready Player One: Să înceapă jocul”, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani. În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.

Peter Rabbit (InterCom Film) – 30 martie

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

Mary Magdalene (Ro Image) – 30 martie

Mary Magdalene este un portret autentic și uman al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba. Maria caută un nou mod de viață și o autenticitate care i se refuză de constrângerile rigide zilnice. Pe măsură ce notorietatea grupului se răspândește și tot mai mulți sunt atrași să urmeze mesajul inspirat al lui Iisus, călătoria spirituală a Mariei o plasează în centrul unei povestiri care o va duce în capitala Ierusalimului, unde trebuie să se confrunte cu realitatea destinului lui Isus și locul ei în cadrul mișcării.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “Premierele cinematografice ale lunii martie

Lasă un răspuns