Cartelurile mari si rele sunt doar povesti de speriat copiii. Dar ce faci cand te trezesti in Mexic cu un pistol la tampla?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la Gringo: Amator in Misiune.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe – Auchan Titan, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Aceasta actrita care interpreteaza rolul Elaine Markinson in Gringo este de origine sud-africana. A cucerit Hollywood-ul cu filme ca The Devil’s Advocate, Sweet November, The Italian Job sau Mad Max. A fost premiata cu Oscar pentru rolul din Monster, iar de curand a jucat magistral in Atomic Blonde.

Care este numele sau?

a) Jennifer Lawrence

b) Charlize Theron

c) Uma Thurman

Update: Concursul s-a incheiat. Multumesc tututor participantilor pentru inscriere si cei care nu au castigat, nu e nicio problema, voi mai organiza concursuri. Castigatorii concursului sunt: Adi L. si Alina Miron. Felicitari!

Concursul se incheie luni, 19 martie, ora 20:00, iar castigatorii vor fi contactati prin email.

Din 16 martie, afla cum un cetatean model e transformat intr-un criminal cautat in Gringo: Amator in Misiune. O corporatie americana fara scrupule, un cartel mexican, un fost mercenar putin sarit si un tip naiv. Ce poate sa iasa rau? Afla dintr-o comedie plina de actiune, cu Charlize Theron, Joel Edgerton si David Oyelowo. Gringo: Amator in misiune, un film distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 16 martie.

16 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.