[Cronica de film] – Fifty Shades Freed (2018)

Luna februarie a fost asteptata de multi dintre noi si cum a venit, cum ne-am luat bilete la marea premiera a filmului Fifty shades Freed, ultima parte a trilogiei Fifty Shades de E.L. James. Acest film urmează seria Cincizeci de umbre ale lui Grey cele două filme precedente fiind considerate foarte bune și fiind vizionate de către mulți cinefili încă de la lansarea acestora.

I solemnly vow to love you faithfully, forsaking all others. I promise to trust and respect you and to keep you safe for as long as we both shall live. All that I have is now yours.

Fata de primele doua filme acesta este mult mai evoluat si mai transformat pentru ca ii pune pe Dakota Johnson (Anastasia) si Jamie Dornan (Christian) in diferite situatii palpitante. Da, filmul reda cateva scene din carte foarte importante precum scena accidentului, scena cand Ana ramane gravida si ii spune lui Christian, nunta lor, luna de miere si reaparitia lui Jack Hyde (fostul sef al Anei). Dupa parerea mea, filmul isi merita toti banii si din ce am auzit in SUA a avut incasari foarte mari (peste 9 milioane de dolari).

Ceea ce mi-a placut in primul rand a fost evolutia lui Christian Grey care e mult mai sigur si mai matur pe el, cat despre Ana e un personaj care isi da viata pentru toti cei pe care ii iubeste si acest lucru o va dovedi prin fapta sa eroica.

Apoi mi-au mai placut piesele filmului pe care le veti indragi cu siguranta. Ce nu mi-a placut a fost ca si in primele filmele scenele tin foarte putin. Filmul tine aproape doua ore. Nu vreau sa dau mai multe spoilere, dar cine a citit cartile si doreste sa afle punctul culminant al seriei va recomand sa dati fuguta la cinema sa-l vedeti.

Filmul Fifty Shades Freed este deja in cinematografe de ieri, distribuit de Ro Image.

Regia: James Foley

Distributia:  Jamie Dornan, Dakota Johnson, Kim Basinger

Sinopsis: Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades”

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Fifty Shades Freed (2018)

Lasă un răspuns