Concurs: Poster alternativ pentru sezonul 4 al serialului 'Fear the Walking Dead'

AMC Global a lansat un concurs la nivel global, care invită fanii serialului „Fear the Walking Dead” să creeze un poster alternativ pentru sezonul 4 al poveștii. Fanii din România, Polonia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, America Latină și Thailanda sunt invitați să realizeze imagini originale, pe care să le înscrie în concurs. Premiile, la nivel local, constau în 1.000 $ cash și expunerea outdoor a posterului creat de ei, în cadrul campaniei de promovare a serialului, în capitala țării lor. Câștigătorul global va primi o excursie de lux la Los Angeles, locul unde a început povestea din „Fear the Walking Dead” (pentru el și un prieten). Din juriul concursului vor face parte producătorii executivi Andrew Chambliss, Ian Goldberg (care sunt showrunneri) și Greg Nicotero.

„Suntem încântați de pasiunea și implicarea fanilor «Fear the Walking Dead». Ni se pare corect să îi invităm chiar pe ei să participe la lansarea noului sezon, prin crearea unei opere de artă originale, care să exprime ce înseamnă serialul pentru ei. Abia aștept să le văd creațiile și să lansăm parteneriatul cu afiliații locali ai AMC Global, prin acest concurs care promovează anticipatul sezon 4”, a transmis Geraud Alazard (Vice-președinte al Departamentului de Marketing, AMC Networks International).

Fanii își pot înscrie creațiile originale în concurs în perioada 12 februarie – 5 martie. Pentru detalii complete legate de Regulament, Termeni și condiții, intrați pe https://www.facebook.com/amctvro.

Al patrulea sezon din „Fear the Walking Dead” are premiera globală pe 16 aprilie, la ora 05:00. În noile episoade, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii, direct din universul serialului original, „The Walking Dead”. Pe măsură ce personajele din povestea cu zombi se confruntă cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dușmani și amenințări vechi și noi, acestea fac alianțe, se luptă între ele și dau piept cu o legiune a morților-vii. Scopul final este o viață cât de cât normală, în mijlocul presiunii care le încojoară. În lupta pentru o nouă realitate în „Fear the Walking Dead”, se vor înfrunta întunericul și lumina, teroarea și pacea, eroii și mercenarii.

Produs de către AMC Studios, serialul „Fear the Walking Dead” îi are drept producători executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss și Ian Goldberg (care sunt showrunneri), dar și Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd și Greg Nicotero. Noul sezon are 16 episoade, a doua jumătate a acestora având premiera în a doua parte a anului 2018.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns