[Recomandari] Seriale noi pe care le astept in 2018

In ultima perioada am lasat filmele si m-am delectat cu povestile desprinse din serialele mele preferate pentru ca am gasit o gramada pe care le lasasem in urma si m-am gandit intr-un final, sa le reiau. Pentru ca nu imi ajung cele pe care le urmaresc acum, am mai adaugat cateva seriale de televiziune ce vor aparea anul acesta si pe care eu le astept 🙂

The Chi (ShowTime) – 7 ianuarie

Serialul urmărește viața locuitorilor din partea de sud a orașului Chicago, unde pericolele reale amenință zilnic să-și smulgă visele, iar cele mai simple decizii pot avea consecințe de viață sau moarte.

La to Vegas (FOX) – 2 ianuarie

Aflat pe avionul care zboară de la Los Angeles la Las Vegas în timpul unui weekend tipic de scăpare, seria povestește despre pasagerii care împărtășesc același scop: să vină înapoi un câștigător în cazinoul vieții.

                                    9-1-1 (Fox) – 3 ianuarie

Această serie explorează experiențele de înaltă presiune ale primilor respondenți, inclusiv ofițerii de poliție, paramedicii și pompierii, persoanele care și-au pus viețile pe linie în fiecare zi pentru a salva pe alții.

Violet Evergarden (Netflix) 

Războiul s-a terminat, iar Violet Evergarden are nevoie de o slujbă. Golită de sentimente, se angajează ca redactor de scrisori pentru a se înțelege pe sine și trecutul.

Counterpart (Starz) – 21 ianuarie

Un thriller de spionaj, SF cu o întorsătură metafizică, seria povestește despre un angajat al ONU care descoperă că agenția lui păstrează o trecere spre o dimensiune paralelă.

The Terror (AMC) -26 martie

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. „The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

Grown-ish (Freeform) – 3 ianuarie

In acest cut-off de sitcom „Black-ish”, Zoey Johnson se îndreaptă spre colegiu și își începe călătoria până la maturitate, dar descoperă rapid că totul nu va merge pe drum când va părăsi cuibul.

Britannia (Amazon) – 18 ianuarie

O dramă fantasy plasată în anul 43 d.Chr., în teritoriul Angliei de astăzi, unde armata romană înaintează spre nord pentru a cuceri pe celții conduși de femei-războinic și de druizi care pretind că pot controla forțele lumii subpământene.

Siren (Freeform)

Micul orăşel Bristol Cove este fascinat de poveştile cu sirene din mitologie, poveşti care se vor dovedi a fi mult mai reale decât s-ar fi crezut, apele marii aducând la ţărm ceva cu totul neaşteptat … sirene adevărate. Venirea noilor oaspeţi nu va rămâne pentru mult timp un secret, noua realitate pe care o au de acceptat locuitorii din Bristol Cove nefiind pe placul tuturor, născându-se astfel noi alianţe şi rivalităţi, tensiunea creată iscând un război între oameni şi sirene mai ales după ce acestea îşi cer dreptul asupra oceanului.

Altered Carbon (Netflix) – 2 februarie

Într-un viitor în care oamenii își pot transfera mintea dintr-un corp în altul, un rebel este reînviat pentru a elucida o crimă sinistră cu miză imensă.

The Resident (Fox) – 21 ianuarie

Noua dramă medicală îl are protagonist pe Conrad Hawkins, doctor senior, inteligent, cinic, dur cu studenţii săi, mentor pentru Devon Pravesh, un tânăr rezident idealist, acesta ghidându-l încă din prima zi de activitate, arătându-i ceea ce se petrece cu adevărat în spatele scenei, care sunt plusurile şi minusurile medicinei moderne. Indiferent dacă pacienţii sunt sau nu salvaţi, speranţele vor fi cu siguranţă năruite.

The Alienist (TNT) – 22 ianuarie

Un thriller psihologic cu povestea plasată în New York-ul anilor 1890, acţiunea centrându-se în jurul unor crime groteşti ale căror victime sunt bărbaţii de companie, cei care se prostituează pe străzile şi în zonele rău famate ale oraşului. Pentru a pune capăt acestor crime, noul comisar al poliţiei, Theodore Roosevelt, apelează la Dr. Laszlo Kreisler, un psiholog criminalist (numit Alienist) şi la John Moore, ilustrator al ziarului local pentru a urmări şi a conduce în secret propria investigaţie. La rândul lor, aceştia sunt ajutaţi de Sara Howard, o tânără secretară al cărei vis este să devină primul detectiv femeie al oraşului. Folosindu-se de psihologie şi de tehnici rudimentare ale cercetării criminaliste, cei trei merg astfel pe urmele unuia dintre primii criminali în serie din Gotham.

Black Lightning (The CW) – 16 ianuarie

Black Lightning îl are ca protagonist pe Jefferson Pierce un supererou care credea că a trecut peste vechea viaţă o dată cu renunţarea la costumul său însă, pus în faţa unor noi ameninţări ce îi vizează familia, acesta revine în lupta şi la alter ego-ul său de justiţiar. În urmă cu nouă ani, folosindu-se de superputerile sale de a controla electricitatea Pierce a fost eroul din umbră al oraşului, păzindu-l şi ferindu-l de toţi cei care periclitau siguranţa locuitorilor. Ajuns la saturaţie, după multe nopţi petrecute în faţa pericolului şi văzând cum alter ego-ul său îi afectează familia şi relaţiile cu aceştia, Pierce a decis să renunţe la Black Lightning, mulţumindu-se cu o viaţă liniştită de tată pentru cele două fiice ale sale şi directorul unei şcoli. Pus în faţa noilor ameninţări, al unui val de infracţiuni, violenţă şi corupţie al căror principal vinovat pare a fi o nouă bandă criminal intitulată The One Hundred, Black Lightning revine pentru a-şi salva familia şi comunitatea. În benzile desenate cele două fiice vor călca pe urmele tatălui lor, devenind superoinele cunoscute ca Thunder şi Lightning.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

3 thoughts on “[Recomandari] Seriale noi pe care le astept in 2018

Lasă un răspuns