Premierele cinematografice ale lunii ianuarie

Luna ianuarie v-a pregatit o multime de suprize in materie de filme. Dam startul cu Molly’s Game, Insidious si terminam luna cu franciza ‘Maze Runner’. Iata filmele lunii ianuarie 2018:

Insidious: The Last Key (InterComFilm) – 5 ianuarie

‘Insidious’ se intoarce cu cel de-al patrulea capitol din celebra trilogie. Actiunea are loc dupa evenimentele celui de-al treilea film si o urmareste pe Elise Rainier, stabilita in New Mexico, unde este bantuita de un spirit demonic in propria casa.

Molly’s Game (Vertical Entertainment) – 5 ianuarie

Molly’s Game aduce pe marele ecran povestea campioanei olimpice la schi, Molly Bloom, care timp de un deceniu s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, asta înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi.

Bullet Head (Ro Image) – 5 ianuarie

Trei infractori de carieră se trezesc captivi într-un depozit, cu oamenii legii pe urmele lor. Ceea ce nu ştiu incă este că o ameninţare mai mare se află chiar în depozit.

The Disaster Artist (Vertical Entertainment) – 12 ianuarie


James Franco are de aceasta data dublu rol, primul fiind cel de regizor si al doilea interpretand rolul lui Tommy Wiseau, alaturi de fratele sau Dave Franco. Din distributie mai fac parte Seth Rogen si Alison Brie.

The Commuter (Ro Image) – 12 ianuarie


În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Din distributie mai fac parte Vera Farmiga, Patrick Wilson si Sam Neill.

Downsizing (Ro Image) – 12 ianuarie


Regizat de Alexander Payne (Descendents; Election), Downsizing il are in rolul principal pe Matt Damon. Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig), se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni.

Darkest Hour (Ro Image) – 19 ianuarie


Regizat de Joe Wright, filmul este povestea dramatică și impresionantă a celor patru săptămâni din 1940, în care curajul lui Churchill de a-și asuma poziția de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.

Den of Thieves (Vertical Entertainment) – 19 ianuarie

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. In distributie ii avem pe Gerard Butler si 50 Cent.
 

Maze Runner: The Death Cure (OdeonFilm) – 26 ianuarie

A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.
[td_smart_list_end]

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns