[Cronica de film] – Molly's Game (2017)

La multi ani si bine v-am gasit in noul an! Incepem anul cu un prim articol, este vorba despre un film ce va intra de vineri in cinematografe.

Molly’s Game este bazat pe povestea adevarata a lui Molly Bloom, o fosta schioare olimpica care a gazduit timp de zece ani la Hollywood un joc de cash high-stakes ilegal si a sfarsit arestata in toiul noptii in urma unei descinderi a FBI. Scris si regizat de Aaron Sorkin, filmul o are pe Jessica Chastain in rolul lui Molly Bloom, ea jucand alaturi de Kevin Costner, Michael Cera, Chris O’Dowd, Idris Elba si Jeremy Strong.

Dupa ce a scris scenarii pentru filme precum: The Social Networks si Steve Jobs, Aron Sorkins primeste sansa de a regiza primul sau film, el facand o treaba buna in ceea ce priveste regia si scenariul.

Jessica Chastain oferă o performanță puternică și excelentă și ea este într-adevăr vedeta filmului. Într-un joc dominat de bărbați, personajul său se confruntă cu provocări și cu reguli corecte, dar dure peste jocurile de poker, câștigă respectul tuturor jucătorilor de la mese și începe să isi  construiască o reputație.

Idris Elba ofera un rol bun alaturi de Chaistain. Personajul său nu este sigur ce să creadă despre Molly Bloom și, pe măsură ce filmul progresează, el începe să o înțeleagă și începe să o respecte și să afle că tot ce este scris despre ‘regina pokerului’ în ziare este fals și descoperă ce fel de persoană este.

Molly’s Game este un film ce te va tine cu sufletul la gura timp de 2 ore. Un film bun cu un umor ‘light’ pe alocuri, imbinand doua genuri (drama – crima) ce rezulta o combinatie interesanta. Recomand neaparat sa-l vedeti!

Din 5 ianuarie 2018 la cinema, distribuit de Vertical Entertainment.

Trailer

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

3 thoughts on “[Cronica de film] – Molly's Game (2017)

Lasă un răspuns