Jessica Chastain face ,,Jocuri Secrete”, din 5 ianuarie, pe marile ecrane

Una dintre actritele cu o ascensiune fulminanta in industria cinematografica a ultimilor ani, Jessica Chastain este din 5 ianuarie Molly Bloom, printesa pokerului cu mize imense, numai in ecranizarea ,,Jocuri Secrete”, un film distribuit pe marile ecrane din toata tara de Vertical Entertainment.

Imi place sa cred ca pot misca rotiţele societăţii în care trăim prin rolurile pe care aleg să le interpretez. Cred că această poveste are multe substraturi şi apreciez ca Alan Sarkin a ales să spună această poveste din perspectiva unei femei aflate într-o industrie guvernată de bărbaţi bogaţi şi puternici.”, a declarat actriţa Jessica Chastain despre experienţa sa ca interpretă a celebrei Molly Bloom.

Cu regia şi scenariul semnate de Aaron Sorkin, ,,Molly’s Game” aduce povestea campioanei olimpice la schi, Molly Bloom, care timp de un deceniu s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, asta înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi.
Printre jucătorii săi se numărau staruri hollywood-iene, vedete sportive, magnaţi americani iar spre surprinderea ei chiar şi reprezentanţi ai mafiei ruseşti.
Singurul sau aliat este de fapt Charlie Jaffey, avocatul determinat să o apere şi cel care avea să afle că Molly este mult mai mult decât zvonurile vehiculate publicului în paginile tabloidelor.
Din 5 ianuarie, Jessica Chastain face regulile jocului în ,,Molly’s Game”, pe marile ecrane din România. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns