[Cronica] – Gabriel’s Inferno: Part One (2020)

Nu sunt amatoare de filme romantice dar, Infernul Lui Gabriel are o semnificatie speciala pentru mine datorita numelui personajului si gingasia pe care o emana fiecare actor in parte. Sigur ca ma duce cu gandul si la Arhanghelul Gabriel. Apreciez actorii italieni pentru ca sunt diferiti si chiar daca multi spun ca seamana cu Fifty Shades nu are nici o legatura.

Filmul este impartit in trei parti si are ecranizarea primului volum care face parte dintr-o trilogie scrisa de Sylvain Reynard. Produs de Passionflix, Gabriel’s Inferno spune povestea unui profesor de studii sexy si enigmatic pe nume Gabriel Emerson care se indragosteste de propia studenta Julianne Mitchell. Fata semnifica o innocenta iesita din comun. La inceput, Gabriel o respinge si se poarta urat cu ea pana in momentul cand isi aduce aminte ca tanara face parte din trecutul sau intunecat. Cand afla cine este de fapt Julia, Gabriel face tot posibilul ca sa o tina in siguranta si sa-i ofere toata protectia de care are nevoie.

Trecutul si prezentul se impletesc cu fiecare minut in care cei doi isi relateaza povestea de dragoste. Mie personal mi-a placut mai mult ca Fifty Shades si abia astept ca anul acesta sa apara ecranizarea volumului 2 (Gabriel’s Rapture).

Scenele erotice au un fel emotional de a transpune chimia si conexiunea dintre cei doi. In timp ce ma uitam la ei vedeam o finete si o iubire cum rar mai gasesti in zilele noastre. Pe scurt ceva apartine de Florenta. Cu toate ca iubesc filmele de groaza nu inseamna ca nu stiu ce-i ala romantism dar, la mine romantismul are mai mult legatura cu eroticul. Nu cu vulgaritatea. Atentie!

Nu am cartile dar pe viitor planuiesc sa mi le iau pentru ca asa frumusete cum au cei doi actori eu nu nu am vazut-o nici la actorii americani. Ma identific foarte mult cu Julia pentru ca uitandu-ma la ea ma vad pe mine. Uneori naiva si micuta de statura.

Si la final spun ca cei care nu au vazut filmul inca mai aveti timp sa-l vedeti pana apare partea a doua a volumului doi. Erotic, intunecat, romantic si pasional, filmul este exact ceea ce PassionFlix aduce prin adaptarea filmelor dupa romane din strainatate.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “[Cronica] – Gabriel’s Inferno: Part One (2020)

Lasă un răspuns