Top 10 filme erotice de vazut impreuna cu partenerul/a

A fi vulgar nu inseamna a fi erotic, dimpotriva. Erotismul este inversul obscenitatii. Cu cat o societate e mai obscena in limbaj cu atat e mai primitiva in sexualitate. Erotismul tine de cultura ca orice alt fapt de viata sociala, e un rafinament. Pentru ca vine 24 februarie, m-am gandit sa fac un articol despre filme de dragoste. Nu pot sa spun chiar erotice pentru ca erotismul poate fi interpretat prin diverse metafore. Va las mai jos cateva filme pe care le-am vazut in urma cu ceva timp.

10. 365 de zile (2020)

Pentru mine acest film a fost o dezamagire. Nu stiu cum altele sau altii au putut sa-l vada eu insa, dupa jumatate l-am oprit. Poate cartea o fi mai buna nu zic nu, dar filmul e de toata jena. Mai pe romaneste. O fi vrut sa faca o copie dupa Fifty Shades da slab. Nu prea le-a iesit. „365 de zile” este bazat pe un roman erotic scris de autoarea Blanka Lipinska și a fost un box office hit în Polonia după lansarea din luna februarie, reușind să obțină încasări de 9 milioane de dolari. Actorul italian Michele Morrone interpretează rolul lui Massimo, un membru al mafiei siciliene ce se îndrăgostește de o femeie frumoasă, care trăiește o viață plictisitoare alături de un iubit indiferent. Massimo devine atât de obsedat de Laura (interpretată de Anna Maria Sieklucka), un agent de vânzări din Polonia, încât o răpește. Mafiotul italian îi acordă Laurei o perioadă de 365 de zile ca să se îndrăgostească de el, timp în care o ține captivă. Dacă Laura nu va avea sentimente pentru el după un an, se poate întoarce la viața ei nefericită din Polonia.

9. Lie with Me (2005)

Leila, o tânără expansivă, foarte agresivă sexual, îl întâlnește pe David, un tip atrăgător și la fel de vulcanic. O aventură fierbinte și picantă ia startul și îi consumă pe cei doi până când propriile vieți personale devin haotice și încordate. Lie with Me este un film erotic canadian din 2005, regizat de Clément Virgo, bazat pe romanul omonim din 2001 de Tamara Faith Berger. Filmul îi are în rolurile principale pe Lauren Lee Smith și Eric Balfour. I-am dat locul 10 pentru ca nu m-a impresionat atat de mult.

8. The Boy Next Door (2015)

Mi-a placut interpretarea lui Jennifer Lopez. Este o poveste de dragoste interzisa in care erotismul este usor evidentiat. O femeie naiva se indragosteste de noul ei vecin desii aceasta tocmai a iesit dintr-un divort. Cu toate ca se concentreaza foarte mult pe singurul ei fiu si pe activitatea de profesoara in momentul cand il intalneste pe aratosul Noah intre cei doi se declanseaza ceva. Cu timpul aceasta realizeaza ca Noah nu e ceea ce pare a fi.

7. Cabaret Desire (2011)

Un casino plin de dorinte si fantezii erotice care sunt povestite. Cabaret Desire e acel colt unde vulgaritatea si perversitatea sunt prezente la orice pas. Patru personaje isi descriu un episod plin de arta erotica din viata intima. Bineinteles subiectul principal este sexul. Mie una mi-a placut filmul chiar daca multi spun ca este slab.

6. Pleasure or Pain (2013)

O femeie tanara si frumoasa pe nume Victoria care incepe sa lucreze ca designer intr-un magazin de bijuterii din Los Angeles. Viata ei se schimba atunci cand il cunoaste pe frumosul si bogatul antreprenor Jack. Prin farmecul sau el reuseste sa o seduca pana cand aceasta ii cedeaza. Alaturi de el experimenteaza cele mai intunecate jocuri erotice lasandu-se purtata de vant. Sexualitatea lor devine din ce in ce mai intensa ajungand pe culmile cele mai inalte. Cand aventura lor se accentueaza ea ajunge intr-un punct in care alege sa renunte. Unul dintre filmele erotice care iti arata cum este de fapt sexualitatea si pana unde poate ajunge.

5. Bound (2015)

O copie dupa Fifty Shades promovand BDSM. Intrebarea mea este care din ele a aparut primul? Fata de Fifty Shades povestea asta mi-a placut mai mult la fel si actorii. Fiica unui broker bogat se indragosteste de un barbat mai tanar care o duce intr-o lume plina de inhibitii si puteri sexuale.

4. Il peccato e la vergogna (2010)

Pentru ca de la un timp au inceput sa-mi placa italienii mai mult ca spaniolii am inceput sa vad diverse seriale italiene. Am trei actori italieni pe care ii apreciez Gabriel Garko, Francesco Testi si Manuela Arcuri. Italieni au o frumusete aparte pe care nu o infatiseaza doar prin exterior ci si prin interior. Sigur nu se compara cu actorii nostri romani. Serialul are  doua sezoane.  Pacatul si Rusinea este o poveste despre cruzime, tradare, avutie si dragoste. Serialul urmărește destinul lui Nito Naldi, care copil fiind, este abandonat de mama lui la orfelinat. Din adolescență viața sa are un parcurs surprinzător: face pușcărie, apoi, alături de un prieten de celulă, răspunde ordinelor unui cămătar recurgând la fapte criminale. Din momentul în care o cunoaște pe Carmen, care provine dintr-o familie foarte modestă, Nito face pentru ea o pasiune obsesivă, numai că  fata intră în familia bogătașilor Fontamara, fiind iubită platonic de Giulio și devenind amanta fratelui acestuia, Giancarlo. Dar viața acestei familii va fi tragic marcată de măsurile draconice luate împotriva evreilor de guvernul fascist din Italia sub conducerea lui Mussolini. Nito Naldi, vrând să ajungă comisar-șef în poliția fascistă, recurge la orice metodă, pentru a o cuceri pe Carmen, dar și pentru a vâna familia Fontamara, măcinată de un secret, care odată descoperit, o poate distruge.

3. Gabriel’s Inferno (2020)

 

Poate una dintre cele mai frumoase povesti ecranizate dupa carti. O poveste pasionala in care destinul uneste doi oameni pierduti in trecut. O poveste unica spun asta pentru ca mie mi-a placut atat de mult incat m-a facut sa-l revad de multe ori. Este primul film dintr-o trilogie scrisa de Sylvain Reynard. Filmul spune povestea unui profesor Gabriel Emerson specialist in tot ce tine de Dante in timpul zilei iar noaptea se dedica unei vieti pline de placerii. Isi foloseste farmecul si aspectul senzual pentru a-si multumii fiecare capriciu dar in realitate este torturat de trecutul care nu-i da pace. Cand frumoasa studenta Julia Mitchell se inscrie ca studenta la cursul sau atractia si legatura sa misterioasa cu ea nu numai ca pune in pericol cariera sa dar il trimite intr-o calatorie in care trecutul si prezentul se intalnesc. Abia atunci isi da seama cine este cu adevarat Julia Mitchell. Personajele sunt interpretate de actorii italieni Giulio Berruti si Melanie Zanetti. Abia astept anul acesta si filmul Gabriel s Rapture.

2. Love (2015)

Filmul care are poate cele mai explicite scene cu si despre sex. Sex, droguri si muzica clasica. Virtutea artei este dată de talentul artistului de a se face înţeles, măiestria lui fiind de fapt modul în care îl face pe spectator să gândească, să simtă, să-si imagineze; iar frumosul şi eleganţa sunt două atribute ale limbajului de top. Murphy este un american la Paris care intră într-o relație foarte tensionată atât sexual cât și emoțional cu Electra, o tânără ușor instabilă. Fără să știe ce efect ar putea avea asupra relației lor, cei doi o invită în patul lor pe atrăgătoare lor vecină.I-am dat locul 2 pentru ca merita. E adevarat unele scene m-au luat prin surprindere dar ca si continut arata mai mult decat trebuie.

1.La Corrispondenza (2016)

M-am gandit bine inainte sa-i dau locul 1 pentru ca acest film are exact subiectul meu preferat. Personajele sunt interpretate de catre actorii Jeremy Irons si Olga Kurylenko. Acest film pentru mine este o poveste de viata ce merita vazuta. Alaturi de aceste doua personaje Amy si Ed am vazut ce inseamna sa pierzi o persoana draga, sa vezi imagini ce nu sunt reale si sa-ti imaginezi ca persoana pe care ai pierdut-o  comunica cu tine dupa moarte. Practic cum este sa traiesti o iluzie ce nu mai poate fi adusa inapoi. Profesorul scoţian Ed Phoerum este nevoit să stea departe de femeia de care este îndrăgostit nebuneşte de mai bine de 6 ani, Amy Ryan. Chiar dacă este căsătorit şi Amy este mult mai tânără decât el, nimic nu îl împiedică să iubească. El locuieşte împreună cu familia în Edinburgh şi Amy în Anglia Ingenios, Ed reuşeşte să găsească o mulţime de modalităţi de comunicare: scrisori, pachete, mesaje text sau clipuri video. Planul său este să menţină vie flacăra iubirii atâta timp cât nu o poate strânge în braţe pe Amy. Cand Amy afla ca Ed a murit intra intr-o depresie profunda. Cei doi actori isi interpreteaza rolurile perfect si in momentul cand se privesc se vede chimia dintre ei. Lacrimile lui Amy ori de cate ori citea ceva de la Ed ma faceau pe mine sa plang pentru ca nu stiu cum este sa pierzi pe un om pe care tu il iubesti. Nu am trait si nu imi doresc sa traiesc asa ceva niciodata. Filmul este dureros si fiecare scena pe care o vezi te emotioneaza.

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “Top 10 filme erotice de vazut impreuna cu partenerul/a

Lasă un răspuns