[Cronica serial] – Driven (TV Series 2018– )

Ea, o ispita sexy, timida, dar puternica cu un trecut dureros care poate atrage pe oricine isi doreste prin frumusete si naturalete.  El, baiatul rau, rebel, care se aventureaza pe marginea aceea subtire si periculoasa a prapastiei, fie ca este pe sau in afara pistei de masini.

Grey? Nu. Gabriel Emerson? 85% si in final apare craiul Colton Donavan care are cate putin din fiecare. Colton are si el proprii sai demoni cu care se lupta si oricat de mult incearca s-o tina departe pe Rylee, nu reuseste pentru ca atractia dintre ei este magnetica.

Serialul m-a prins inca de la primul episod. Serialul este adaptat dupa seria scrisa de K Bromberg. Seamana foarte mult cu Infernul lui Gabriel dar, daca as avea de ales dintre cele doua nu stiu la care as ramane. Amandoua imi plac pentru ca sunt pline de erotism si pasiune. Rylee isi transpune viata si isi exprima emotiile ca si cum ar scrie un roman. Colton e acel tip rece care nu se destanuie oricui. Ii place sa-si traiasca viata la cote maxime uitand ca-i poate rani pe cei din jurul sau. Momentan sunt aparute doua sezoane si anul viitor va aparea si al treilea. Recomand acest serial daca sunteti fani ai acestui gen.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns