[Cronica film] – De ce eu (2015)

Pentru ca urmaresc in fiecare saptamana serialul Vlad am devenit fermecata de Emilian Oprea pentru felul cum joaca. Nu l-as fi vazut niciodata intr-un rol precum e Leo. E cel mai bun rol al sau si imi dau seama ca evolueaza foarte frumos in serial episod cu episod, asa a inceput sa fie personajul meu preferat.

Am inceput sa vad toate filmele in care a jucat si foarte interesant mi s-a parut “De ce eu?” realizat de Tudor Giurgiu si bazat pe fapte reale.

Personajul pe care il interpreteaza este un procuror pe nume Cristian Panduru. Filmul vorbeste despre coruptie si despre acei tineri care se dedica total meseriei de procuror. Mi-au placut foarte mult secventele dintre Cristian si Alina (Sore Mihalache). Pentru ca este un film dedicat procurorului Cristian Panaite mi-a placut foarte tare conflictul interior al procurorului pe care a incercat Emilian sa il infatiseze. Mi-ar fi placut sa-l fi vazut in cinema la vremea respectiva dar nu tin minte sa fi avut proiectii de gala in prezenta actorilor la Iasi. Finalul pentru mine a fost cam socant. Ma asteptam cumva sa sfarseasca asa dar totodata speram la alt final ( cu el fericit si realizat). Povestea procurorului este cutremuratoare si imi place ca Emilian a incercat sa intre foarte bine in pielea personajului.

Vreau sa il felicit pe Emilian pentru acest rol si imi doresc sa vad cat mai multe productii cu el in rol principal pe viitor. Filmul dureaza doua ore si cei care nu l-au vazut acum este disponibil si pe Netflix.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica film] – De ce eu (2015)

Lasă un răspuns