Yesterday – Trailer si Poster

Ieri, toată lumea îi cunoștea pe The Beatles. Azi, doar Jack mai cunoaște cântecele lor, și e pe cale să devină un megastar. Regizorul laureat cu Oscar, Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, 28 Days Later) și Richard Curtis, scenarist nominalizat la Oscar, care a scris marile succese Four Weddings and a FuneralLove Actually și Notting Hill, prezintă YESTERDAY – o comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale.

Jack Malik (Himesh Patel, Eastenders) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, Mamma Mia! Here We Go Again).  Dar, în urma unui accident bizar de autobuz din timpul unei pene globale de electricitate, Jack se trezește că The Beatles nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre viața lui veche și cea nouă începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

Pe coloana sonoră vom regăsi cele mai îndrăgite hituri ale Beatleșilor în versiune modernă, și îi vom vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran.

YESTERDAY este produs de Working Title, prin Tim Bevan și Eric Fellner, cei care ne-au încântat și emoționat cu marile succese de publicLove ActuallyAbout A Boy sau seria Bridget Jones”.

 

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns