Incepe productia celui de-al doilea sezon DARK

Astăzi, 25 iunie, începe producția celui de-al doilea sezon DARK. Cele opt episode de câte o oră vor fi filmate în Berlin și în împrejurimi.

Noile episoade vor fi realizate de Baran bo Odar și Jantje Friese, creativii din spatele primului sezon DARK, care au încheiat recent primul parteneriat european cu Netflix și care vor produce seriale și proiecte noi pentru cei 125 de milioane de membri Netflix din întreaga lume. Pe parcursul episoadelor din sezonul doi vor apărea noi personaje și vor fi explorate noi perioade de timp, atât din trecut, cât și din viitor.
La fel ca în cazul primului sezon, toate episoadele au fost scrise de către Jantje Friese, regizate de Baran bo Odar și produse de Wiedemann & Berg Television, avându-i ca producători executivi – pe lângă Friese și Odar – pe Quirin Berg și Max Wiedemann.

Din distribuția noului sezon vor face parte și nume noi: Sylvester Groth, Winfried Glatzeder și Sandra Borgmann, care se vor alătura celor din primul sezon – Louis Hofmann, Jördis Triebel, Lisa Vicari și Oliver Masucci.

Mai multe informații despre DARK pot fi găsite pe Netflix și în Netflix Media Center

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Incepe productia celui de-al doilea sezon DARK

Lasă un răspuns