Astăzi, 25 iunie, începe producția celui de-al doilea sezon DARK. Cele opt episode de câte o oră vor fi filmate în Berlin și în împrejurimi.

Noile episoade vor fi realizate de Baran bo Odar și Jantje Friese, creativii din spatele primului sezon DARK, care au încheiat recent primul parteneriat european cu Netflix și care vor produce seriale și proiecte noi pentru cei 125 de milioane de membri Netflix din întreaga lume. Pe parcursul episoadelor din sezonul doi vor apărea noi personaje și vor fi explorate noi perioade de timp, atât din trecut, cât și din viitor.
La fel ca în cazul primului sezon, toate episoadele au fost scrise de către Jantje Friese, regizate de Baran bo Odar și produse de Wiedemann & Berg Television, avându-i ca producători executivi – pe lângă Friese și Odar – pe Quirin Berg și Max Wiedemann.

Din distribuția noului sezon vor face parte și nume noi: Sylvester Groth, Winfried Glatzeder și Sandra Borgmann, care se vor alătura celor din primul sezon – Louis Hofmann, Jördis Triebel, Lisa Vicari și Oliver Masucci.

Mai multe informații despre DARK pot fi găsite pe Netflix și în Netflix Media Center

Un comentariu la „Incepe productia celui de-al doilea sezon DARK

Lasă un răspuns

Articolul următor

Netflix anunță începerea producției unui nou film produs de Adam Sandler - „Murder Mystery”

lun iun. 25 , 2018
Atunci când un polițist din New York (Adam Sandler) pleacă împreună cu soția sa (Jennifer Aniston) într-o călătorie mult așteptată prin Europa, o întâlnire imprevizibilă […]
%d blogeri au apreciat: