Serialul The Terror va continua cu sezonul 2

Postul AMC a anunțat astăzi că aplaudatul și popularul serial-antologie propriu „The Terror” va continua cu sezonul 2. Următoarea poveste marca „The Terror” va avea loc în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și se va centra pe un spirit care amenință o comunitate americano-japoneză, din California de Sud până în taberele de prizonieri japonezi de pe coasta de vest a SUA. Următorul sezon din serialul-antologie va fi difuzat pe AMC în 2019 și va fi compus din 10 episoade. În România, sezonul va avea premiera exclusivă pe AMC.

„The Terror” a fost al doilea cel mai urmărit serial dramatic nou de pe posturile de cablu americane (în sezonul de televiziune curent) și a fost bine primit de critici și de public. Vulture l-a descris drept „un coșmar îngrozitor de secol XIX”, The Daily Beast l-a numit „uimitor, cel mai înspăimântător serial TV nou”, iar TV Insider l-a caracterizat drept „educat și filosofic, dar în același timp șocant și extrem de terifiant”.

«The Terror» ne-a dat șansa de a aborda într-o manieră unică formatul serialului-antologie. Ne-a plăcut ideea de a porni de la un eveniment istoric real și a-l suprapune peste un element horror fictiv. Ne mândrim cu rezultatul: combinația dintre personajele analizate intim și povestea de amploare spusă. Suntem încântați să anunțăm un al doilea sezon, în care vom dramatiza unul dintre cele mai zguduitoare și importante evenimente ale secolului XX, ghidați de viziunea talentaților Alexander Woo și Max Borenstein”, a transmis David Madden (Președintele Departamentului Producții Originale pentru AMC, SundanceTV și AMC Studios).

„Sunt onorat să spun o poveste plasată în această perioadă extraordinară. Sperăm să redăm această experiență istorică cutremurătoare într-o manieră modernă și relevantă în prezent. Și faptul că vom face asta cu o distribuție majoritar asiatică și americano-asiatică ne umple de bucurie”, spune Woo.

„Ca pasionat de istorie și de poveștile horror (dar și ca un american conștient de ce se întâmplă în zilele noastre), îmi este clar faptul că adevărul este întotdeauna mai înfricoșător decât ficțiunea. Acest sezon din «The Terror» se desfășoară într-unul dintre cele mai îngrozitoare momente din istoria țării noastre. Lagărele de prizonieri japonezi din America sunt o pată pe istoria conștiinței noastre naționale, o pată cu rezonanță mare în contemporaneitate. Sunt încântat că AMC ne dă șansa de a folosi această oroare drept inspirație pentru ceea ce sper să fie un sezon TV înspăimântător”, completează Borenstein.

A doua serie din „The Terror” îi are drept producători executivi și co-creatori pe Alexander Woo („True Blood”) și Max Borenstein („Kong: Insula craniilor”, „Godzilla”). Woo va fi și showrunner, iar Borenstein a sugerat subiectul. A doua serie din serialul-antologie „The Terror” este produsă de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360, în colaborare cu AMC Studios. Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady sunt producători executivi.
Primul sezon din „The Terror” a fost inspirat de o poveste adevărată, despre periculoasa expediție a Marinei Navale britanice, din 1847. Echipajul dorea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Primul sezon a demonstrat ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Serialul The Terror va continua cu sezonul 2

Lasă un răspuns