[Cronica] – Siren (2018)

Daca v-ati saturat de vampiri, varcolaci, fantome si alte creaturi legendare va recomand cu cea mai mare placere Siren, un serial produs de Freeform.
Imagini pentru siren 2018 gif
Desi sunt aparute cateva episoade serialul va poate surprinde prin legendele despre sirene si nu numai. In Bristol Cove o sirena pe nume Ryn isi petrece viata intre mare si uscat. Ea este mai hotarata ca niciodata sa se faca acceptata in societate. Aici il cunoaste pe biologul marin numit Ben de care se simte oarecum atrasa. Bristol Cove era candva numit oras al sirenelor. Lupta dintre mare si om este periculoasa si in acelasi timp bine venita pentru sirene.
Ce-mi place este faptul ca intalnesti alte creaturi legendare si serialul iti arata cum se transforma ele in mare : de la schimbarea culorii pielii pana la aparitia cozii de sirena. Chiar daca multi spun ca serialul nu este cine stie ce, eu consider ca merita o sansa si pot spune ca de aici nu lipsesc nici scenele pline de groaza si mister. Sper din suflet ca Freeform sa nu-l anuleze cum s-a intamplat cu unele seriale.

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns