Premierele cinematografice ale lunii septembrie

Toamna vine cu super filme in cinematografele din tara. Daca vrei sa-ti faci o rezervare la orice cinema, vei avea ocazia sa urmaresti drame, animatii, thrillere, comedii si filme de actiune, care cu siguranta te vor impresiona.

Iata care sunt filmele lunii septembrie:

 Hands of Stone (CineForum) – 9 septembrie

Sinopsis: Filmul spune povestea boxerului din Panama Roberto Duràn (Edgar Ramírez) şi a managerului şi antrenorului acestuia Ray Arcel (Robert De Niro) care îl ajută să atingă succesul mondial.

Trailer

The BFG (Freeman Entertainment) – 2 septembrie

the-bfg-627834lSinopsis: Regizat de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Uriaşul Prietenos (Mark Rylance) este exprem de amabil şi gentil.

Trailer

Collide (InterCom Film) – 2 septembrie

collide-929621lSinopsis: Aflat în Germania, Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, Hagen, pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette.

Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.

Trailer

I.T. ( Ro Image, ProRom) – 9 septembrie

it-783272lSinopsis: Mike Regan are tot ce și-ar putea dori: o familie frumoasa și fericită și o locuință inteligentă, ultramodernă. Mai mult, compania pe care o conduce e pe cale să dea lovitura. Totul merge bine până când relația lui Mike cu cel mai apropiat consultant al său se strică. Fiica adolescentă a lui Mike începe să fie urmărită, iar întreaga familie este asaltată și hărțuită prin toate mijloacele tehnologice posibile.

Trailer

Sully (Freeman Entertainment) – 9 septembrie

tdy_pop_hanks_160630.today-inline-vid-featured-desktopSinopsis: Filmul biografic produs în format 3D de către studiourile Warner Bros îl are în scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta îl va portretiza pe eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

Trailer

Sieranevada (Mandragora) – 9 septembrie

sieranevada-175304l-1600x1200-n-c6fdfccdSinopsis: La trei zile după atacul terorist asupra redacției săptămânalului parizian Charlie Hebdo, și a 40 de zile după moartea tatălui său, Lary, un doctor de vreo 40 de ani e pe cale să-și petreacă duminica în familie, la o reuniune de comemorare a tatălui său. Dar lucrurile nu merg conform așteptărilor. Forțat să-și confrunte fricile și trecutul, să-și regândească locul în familie, Lary se vede constrâns să spună propria versiune a adevărului.

Trailer

Nerve (Freeman Entertainment) – 16 septembrie

nerve-139962l-1600x1200-n-e6af7fd0Sinopsis: Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de „privitori”.

Trailer

#Selfie 69 (Zazu Film) – 16 septembrie

selfie-2-cum-sa-te-mariti-in-trei-zile-165058lSinopsis: Prietenii buni la nevoie se cunosc dar tot atunci te și încurcă. După o despărțire hardcore, Roxi, Yasmine și Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba viețile: Care se mărită prima în trei zile?

Trailer

Bridget Jones’s Baby (Ro Image) – 16 septembrie

bridget-joness-baby-335450l-1600x1200-n-3901ffa5Sinopsis: Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din Bridget Jones insarcinata , continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

Trailer

The Magnificent Seven (CineForum) – 23 septembrie

the-magnificent-seven-206186lSinopsis: Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apelează la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de bandiții ce îi exploatează și îi terorizează

Trailer

Storks (Freeman Entertainment) – 23 septembrie

storks-563957l-1600x1200-n-b00a40adSinopsis: Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilu

Trailer

Deepwater Horizon (Freeman Entertainment) – 30 septembrie

DEEPWATER HORIZON, l-r: Dylan O'Brien, Mark Wahlberg, 2016. ph: David Lee/©Summit EntertainmentSinopsis: O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. Mii de barili de petrol au început să fie eliberați zilnic din puț, iar „mareea neagră” ce a acoperit Golful și-a extins brațele distrugătoare spre restul apelor lumii, riscând să afecteze pe termen lung animalele, viața omului, chiar și industria.

Trailer

Miss Peregrine’s Home for Peculiars (OdeonFilm) – 30 septembrie

missperegrinesocialsSinopsis: Jacob, în vârstă de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpanate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jacob explorează dormitoarele și holurile abandonate, el descoperă că foștii ei ocupanți erau mult mai mult decât ciudați; aveau puteri incredibile. Și ar putea fi încă în viață.

Trailer

Julieta (Independenta Film) – 30 septembrie

julieta-862811lSinopsis: Julieta trăiește în Madrid și tocmai și-a pierdut soțul. Fiica sa a împlinit 18 ani și a decis să plece de-acasă fără nicio explicație. Julieta face tot posibilul să o găsească însă singurul lucru pe care îl află este cât de puțin își cunoștea fiica.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Premierele cinematografice ale lunii septembrie

Lasă un răspuns