[Cronica de film] – Star Trek: Beyond (2016)

Star Trek Beyond, un alt capitol interesant si mult asteptat din franciza Star Trek reimaginata de J.J Abrahams in 2009 , prezinta echipa multindragita a navei Enterprise, pusa din nou la incercare in spatiul neexplorat, avand un nou inamic, puternic si bine organizat, aproape indestructibil. care ameninta toata Galaxia.

Modul alert in care se desfasoara actiunea din noua serie Star trek, incearca sa pastreze caracteristicile seriei originale, noua poveste, desi palpitanta si antrenanta, te amuza intr-un mod inteligent . Activitatile echipei Enterprise de pacificare, se pare nu il implinesc pe capitanul Kirk, avand indoieli in ceea ce priveste viitorul sau. Aventurieri nostri dragi nici nu pasesc bine pe Yorktown si primesc o noua misiune ce nu poate fii amanata, datoria lor este sa gaseasca echipajul unei nave care a aterizat fortat pe o planeta necunoscuta…dar misiunea lor nu e atat de simpla, intrucat acesta pare sa fie doar o momeala. Krall, dusmanul Federatiei, ataca Enterprise, produce daune majore si captureaza aproape toti supravietuitorii.

Capitanul Kirk, Uhura, Bones, Spok, Sulu, Scotty si noua lui prietena Jaylah, pe care o intalneste inopinant in incercarea lui de a-si gasi prietenii si echipajul si de a pleca de pe planeta unde au ramas in urma atacului in incercarea lor de a-si elibera echipajul din mainile maleficului Krall. Puteti afla planul diabolic a lui Krall si daca tanarul Capitan Kirk, impreuna cu prietenii sai vor reusi sa il infrunte.

Star Trek Beyond, este o surpriza placuta pentru public, tinand cont de scenariul bun si o regie excelenta sarbatorim 50 de ani de popularitate a francizei, bucurandu-se din nou de un succes desavarsit .

”Star Trek Beyond” intra in cinematografe de vineri, distribuit de Ro Image.

Trailer

Articol scris de Raluca Georgiana Ionescu

Written by

548   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Star Trek: Beyond (2016)

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Blogul unei cinefile

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura