Premierele cinematografice ale lunii august

Luna august vine cu cateva filme mult asteptate de cinefilii din Romania. Potrivit site-urilor de specialitate printre cele mai bune filme din august 2016 se numara: Suicide Squad, Nine lives, Pete`s Dragon, Ben Hur si War Dogs.  Sa vedem care sunt cele mai asteptate productii ale lunii august.

Suicide Squad (Freeman Entertainment) – 5 august

suicide-squad-894547l

Sinopsis: Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Trailer

The Secret Life of Pets (Ro Image) – 5 august

the-secret-life-of-pets-254199l-1600x1200-n-0fbf95bc

Sinopsis:  Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Trailer

Sausage Party (InterCom Film) – 12 august

sausage-party-376241l-1600x1200-n-bf936cc0

SinopsisUn film animat fără menajamente despre încercarea unui cârnat de a descoperi adevărul despre propria existență.

După ce cad dintr-un coș de cumpărături, acest cârnat erou și noii lui prieteni pornesc într-o călătorie periculoasă prin supermarket, ca să se înoarcă pe raftul lor înainte de reducerile de 4 iulie.

Trailer

Light Out (Freeman Entertainment) – 12 august

lightsout-palmer-redlight

Sinopsis:  O femeie este bantuita de o creatura care apare doar atunci cand luminile sunt stinse. O adaptare a scurt metrajului din 2013, “Lights Out” de David Sandberg.

Trailer

Hell or HIgh Water (Ro Image) – 12 august

hell-or-high-water-660348l

Trailer

Barbie: Star Light Adventure (Ro Image) – 19 august

0a1

Trailer

Pete’s Dragon – 19 august

petes-dragon-868301l

Sinopsis: Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete’s Dragon, povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

Trailer

Ben-Hur – 19 august

ben-hur-359678l

Sinopsis:  Filmul va avea la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

Trailer

War Dogs (Freeman Entertainment) – 19 august

war-dogs-144422l

Sinopsis: Povestea adevărată a doi bărbați care au încheiat contracte cu Pentagonul pentru înarmarea aliaților Americii în Afganistan

Trailer

Mechanic: Resurrection (Freeman Entertainment)26 august

mechanic-resurrection-147619l

Sinopsis: Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Trailer

Don’t Breathe (InterCom Film) – 26 august

fede-alvarez-s-don-t-breathe-trailer-reveals-something-nasty-in-the-basement-974813

Trailer

Nine Lives (Ro Image) – 26 august

nine-lives-617131l-1600x1200-n-5319cb7b

Sinopsis: Regizat de Barry Sonnenfeld, responsabil pentru seria Men In Black, filmul NINE LIVES/NOUĂ VIEȚI îi are în distribuție pe actorii Kevin Spacey, într-un rol așa cum nu l-ați mai văzut până acum, Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines, Robbie Amell, și ne avertizează că, atunci cînd vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul, așa cum o pățește Kevin Spacey când, simțindu-se vinovat că stă mai mult la birou decât cu familia sa, decide să-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta și-l dorea de câțiva ani – o pisică

Trailer

Marauders (Ro Image) – 26 august

marauders-719142l

Trailer

Written by

544   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Premierele cinematografice ale lunii august

Lasă un răspuns