[Cronica de film] – The Purge: Election Year (2016)

The Purge: Election Year este al treilea thriller horror din seria The Purge COINCIDENTA cu anul in care in SUA au loc alegerile. In tara lui Hillary si a lui Trump o zi pe an ai voie să tai, sa impusti, sa sugrumi si orice ai in suflet strans de-a lungul unei linii subtiri intre ura si rautate diavoleasca – sa killereasca.

Cu toate acestea, in acest demers de-a dreptul bolnav – subiectiv spus – Guvernul este fanul, care te sustine. Numai ca uneori mai striga cineva *puie murge. Si in frunte cu Pequena Muerte (whom is back) banda buna din film incearca sa puna capat acestei trilogii psycho si mastilor care ghilotineaza si impusca tot ce misca pe strazi sau in case. si mai nou in fata calculatoarelor care explodeaza (imagine delicioasa pentru un corporatist terorizat de calculatoare si munca!?).

Un film de nota 7 cu actiune constanta, dar si cu momente dubioase – cel putin adolescentii chiar par scapati de sub control (societatea sau parintii? sau cine pana unde are rolul? exista vreo limita in a Purgiui (nu ca ar exista verbul!). Pana il vedeti si va dati verdictul am un sfat: let’s puuuurgeeeeee!!! P.S: sper sa nu fie asa in realitate. ar fi graaaav!  P.S 2: lupta dintre bine si rau nu cred ca a fost mai cronica.

Pe 6 iulie, Cinema City Sun Plaza  a fost gazda avanpremierei The Purge: Election Year, film distribuit de Ro Image.

Trailer

Articol scris de Simona Simionescu

Uneori gandurile vorbesc in locul meu. Alteori, faptele. Insa dincolo de toate, raman inima si mintea indreptate spre oameni. vad in arta un mijloc de exprimare in care omul ar trebui sa se regaseasca. Ma gasiti pe blogul meu Bazar dar si pe Facebook

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

3 thoughts on “[Cronica de film] – The Purge: Election Year (2016)

Lasă un răspuns