[Cronica de film] – The Legend of Tarzan (2016)

Tarzan_70x100_main_print

  • Regia: David Yates
  • Scenaristi: Adam Cozad, Craig Brewer
  • Distribuție: Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Christoph Waltz, Alexander Skarsgård
  • Distribuitor: Freeman Entertainment
  • Dată lansare: 8 iulie 2016
  • Sinopsis: Au trecut ani si ani de cand cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lasat in urma jungla din Africa pentru o viata rafinata alaturi de sotia sa, Jane (Robbie). De aceasta data, a fost invitat din nou in Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc constient de faptul ca este doar un pion intr-un plan complex, determinat de lacomie si razbunare si pus in miscare de capitanul Leon (Waltz). Insa capitanul si acolitii lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale sa dezlantuie.

 

  Recenzie

Sincer, sunt uimita de numarul redus de persoane care vorbesc despre acest film. Acest film are toate ingredientele unui mare succes si anume un personaj faimos, o distributie puternica, efecte vizuale impresionante, cu accent pe aventura fantastica.
”Legenda lui Tarzan” nu se axeaza pe povestea pe care o stim cu totii, in schimb prezinta povestea lui Tarzan atunci cand revine in jungla, dupa ce traieste o perioada lunga de timp ca un lord englez. Aceasta decizie luata de regizor ofera o noua latura personajului care incearca sa uite de trecutul sau necivilizat dar care ,inevitabil , este tras spre el, lucru evidentiat prin flashback-uri bine plasate in timp si spatiu.
Actiunea filmului lasa mult de dorit la capitolul scene de lupta, se putea mai mult. Scene precum inotul si saltul prin liane sunt mai captivante si mai palpitante, in contrast cu multe scene din film. Legenda lui Tarzan evidentiaza o distributie impresionanta, de la Alexander Skarsgard ca actor principal, pana la Margot Robbie care o interpreteaza pe Jane, Sam Jackson fiind intr-un rol generalist cu nimic iesit din comun si Christoph Waltz fiind personajul negativ.
Legenda lui Tarzan ofera un sentiment de aventura care impresioneaza spectatorii. In film sunt folosite elemente de decor din statul Congo, populat de nenumarate animale salbatice iar actiunea e bine plasata in timp. M-am bucurat, de asemenea, de ideea centrala a filmului in care eroul legendar isi traieste si re-analizeaza trecutul subred prezentat intr-o maniera mai intima.

”The Legend of Tarzan/ Legenda lui Tarzan’‘ intra in cinematografe de vineri, 8 iulie in format 3D, IMAX 3D şi 4DX  si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

Written by

544   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “[Cronica de film] – The Legend of Tarzan (2016)

Lasă un răspuns