[Recomandari] 7 filme pentru cei mici si cei mari

 Iata ce filme ii asteapta pe cei mici vara aceasta,  dar care sunt suficient de inteligente ca sa placa si celor mari.

Pete’s Dragon / Pete si dragonul

Data premierei:  19 august 2016

petes-dragon-868301l

Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezinta Pete’s Dragon, povestea unui tanar orfan si a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, intamplator, este dragon

The Secret Life of Pets/ Singuri Acasa (Ro Image)

Data premierei: 5 august 2016

the-secret-life-of-pets-254199l-1600x1200-n-0fbf95bc

Illumination Entertainment si Universal Pictures prezinta cel de-al cincilea lor proiect comun, animatia SINGURI ACASA, o comedie despre ce fac animalutele noastre de companie dupa ce noi plecam la serviciu sau la scoala zi de zi.

Finding Dory / In cautarea lui Dory

Data premierei: 17 iunie 2016

finding-dory-334458l

Actiunea are loc la aproximativ un an de la intamplarile filmului original, Finding Nemo, si ii are ca participanti pe Marlin (Albert Brooks), Nemo si Gasca din Acvariu, printre altii. Locul peripetiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar in poveste isi vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reintalni cu cei dragi ei si va invata intre timp si cateva lucruri esentiale despre importanta familiei.

Legend of Tarzan / Legenda lui Tarzan ( Freeman Entertainment)

Data premierei: 8 iulie 2016

The-Legend-Of-Tarzan-Movie-Wallpaper-HD-Free-Download

Au trecut ani si ani de cand cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lasat in urma jungla din Africa pentru o viata rafinata alaturi de sotia sa, Jane (Robbie). De aceasta data, a fost invitat din nou in Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc constient de faptul ca este doar un pion intr-un plan complex, determinat de lacomie si razbunare si pus in miscare de capitanul Leon (Waltz). Insa capitanul si acolitii lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale sa dezlantuie.

Recenzia aici

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows / Testoasele Ninja 2 ( Ro Image)

Data premierei: 3 iunie 2016

ninja1

Dupa ce superticalosul Shredder scapa din arest, isi uneste fortele cu cercetatorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), si cu doua “gorile” cu minte putina, Bebop (Gary Anthony Williams) si Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune in miscare un plan diabolic de dominatie mondiala. Dar Testoasele se trezesc fata in fata cu un rau si mai mare decat Shredder, cu un plan si mai periculos: infamul Krang.

Recenzia aici

Ice Age: Collision Course / Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti (Odeon Film)

Data premierei: 15 iulie 2016

ice-age-collision-course-gallery-03

Actiunea este declansata de nimeni altul decat Scrat, care ajunge in Spatiu si declanseaza o succesiune de evenimente care nu sunt neaparat de bun augur pentru indragitii eroi Ice Age.

Sausage Party / Petrecerea carnatilor ( InterCom Film)

Data premierei: 12 august 2016

1401x788-SAUSAGE-PARTY02

Un film animat fara menajamente despre incercarea unui carnat de a descoperi adevarul despre propria existenta. Dupa ce cad dintr-un cos de cumparaturi, acest carnat erou si noii lui prieteni pornesc intr-o calatorie periculoasa prin supermarket, ca sa se inoarca pe raftul lor inainte de reducerile de 4 iulie.

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns