[Cronica de film] – Concussion (2015)

Will Smith joaca in acest film rolul unui nigerian realizat din toate punctele de vedere, care decide ca este de datoria lui sa dezvaluie cat de brutal si periculos pentru mintea jucatorilor este cu adevarat fotbalul american. El stie ca va intampina o opozitie puternica din partea oamenilor mari ai fotbalului american, dar nu se da batut si face ceea ce crede ca este corect. Concussion este un film, parca special realizat pentru festivalurile de film si pentru a strange cat mai multe premii la ele. Trebuie sa recunosc, mai ales ca fata, este greu sa te intereseze subiectul care este tratat in acest film, dar a reusit intr-o anumita masura sa ma faca curioasa si interesata.
Will Smith joaca foarte bine aici, poate cel mai bun de rol de la „The Pursuit of Happyness” incoace. Sau poate, am eu o slabiciune pentru el, pentru ca majoritatea filmelor cu el mi-au placut. Focus mi s-a parut printre cele mai bune filme ale anului trecut, si am asteptari destul de mari de la Suicide Squad, in care vom revedea perechea din Focus, Will Smith si Margot Robbie. Alec Baldwin dovedeste multa tarie in rolul lui Gugu Mbatha-Raw.
Per ansamblu, Concussion este un film care cred ca merita savurat, in special, de barbati datorita temei – fotbalul american, dar si de femei pentru o noua prestatie incantatoare din partea lui Will Smith.

Regia: Peter Landesman
Scenariul: Peter Landesman
Distributie:  Will Smith, Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw, Arliss Howard, Paul Reiser, Luke Wilson,Adewale Akinnuoye-Agbaje, David Morse, Albert Brooks
Data lansare: 5 februarie
Sinopsis: Will Smith interpretează rolul principal din Trauma, un thriller dramatic bazat pe incredibila dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care făcând o importantă descoperire medicală a ajuns, ca și David împotriva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.

‘Concussion’ intra de azi in cinematografe, distribuit de InterComFilm.

Trailer

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns