Lansare Steelbook (Blu-Ray 3D +2D), Blu-ray 3D, Blu-Ray și DVD – The Martian (2015)

 

  • Titlul original: The Martian
  • Titlul in limba romana: Marţianul
  • Regia: Ridley Scott
  • Distributia: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain
  • Distribuitor: Odeon Cineplex, www.facebook.com/OdeonFilm
  • Data lansare:  3 februarie

Sinopsis

The Martian – 7 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Cel Mai Bun Film.
În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice şi este lăsat în urmă de echipajul său. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă curând, că a fost lăsat singur pe planeta ostilă. Cu provizii insuficiente, el este nevoit să-și folosească la maxim creativitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ, pentru a putea fi salvat.
La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare.
Filmul este regizat de legendarul Ridley Scott (Alien, Prometheus) şi este bazat pe romanul bestseller The Martian, al autorului Andy Weir.

Format disponibil:
The Martian va fi disponibil in magazinele de specialitate in format Steelbook (Blu ray 3D +2D), Blu ray 3D, Blu Ray si DVD.

odeon

Trailer

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns