[Cronica de film] – Dirty Grandpa (2016)

Dirty Grandpa este filmul in care ii regasim pe Robert De Niro si Zac Efron. Filmul este regizat de Dan Mazer, cel care a mai contribuit la realizarea filmului Bruno, printre altele. Nu am mai ras asa de mult la un film de o lunga perioada. Am fost incantata de acest film de la inceput si pana la sfarsit. Aproape fiecare gluma mi s-a parut reusita, fara sa fie urmata de o liniste ciudata in sala de cinema. Au fost bineinteles cateva glume mai usoare, sa zicem, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu ele din ultimele comedii aparute.

Zac Efron si Robert De Niro formeaza un duo neasteptat de bun, a fost foarte interesant sa vad un bunic razand de nepotul sau. Din ceilalti actori de remarcat ar fi Aubrey Plaza, a fost foarte  amuzanta in rolul fetei betive care incearca sa puna mana De Niro.

Dirty Grandpa este o comedie hilara, cu o distributie foarte buna si cateva scene emotionante care reusesc sa te atinga. Va recomand sa mergeti sa vedeti acest film, daca vreti sa va simtiti bine alaturi de niste actori exceptionali.

Dirty Grandpa intra in cinematografe pe 5 februarie, distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns