Managerul nopţii – În fiecare luni de la 22:00 la AMC

Fostul soldat britanic Jonathan Pine este recrutat de Burr, un agent secret. Sarcina sa este să viziteze Whitehall şi Washington D.C. unde se formează o alianţă între comunitatea serviciilor de informaţii şi traficanţii de arme. El trebuie să se infiltreze în anturajul traficantului Richard Onslow Roper, format din prietena sa Jed şi asociatul Corcoran.

Premiera: 22 februarie de la 22:00

night-manager-tom-hiddleston

Descrierea personajelor

Tom Hiddleston în rolul lui Jonathan Pine

Jonathan Pine este un fost soldat, care a luptat în Irak, iar acum trăieşte retras ca paznic de noapte al unui hotel. Conştiinţa unui om care s-a auto-exilat, a unui introvertit, a unei persoane care se fereşte de încurcături, este perforată atunci când dezvăluie documente confidenţiale care i s-au încredinţat de către un oaspete din hotel, ce sfârşeşte cu moartea acestuia. Ceea ce începe ca o căutare a ispăşirii, sfârşeşte ca o căutare a propriului său suflet, atunci când intră în sanctuarul interior al lui Richard Roper şi pătrunde în cotloanele umbrite al lumii acestuia.

Hugh Laurie în rolul lui Richard Roper

Richard Roper este bine-crescut, foarte educat, are graţie şi şarm. Dar în spatele măştii de om de afaceri miliardar, întreprinzător, fliantrop, gentleman, zace un Mefisto. Cel mai rău om din lume şi-a construit un imperiu pe schimbul de vieţi omeneşti; vânzând arme celui care licitează cel mai mare preţ şi cumpărând ce suflete reuşeşte pe această cale. Când Pine îi salvează unicul fiu – dragostea pentru acesta fiind singura slăbiciune a lui Roper – Roper îl primeşte în familia sa. Ceea ce se dovedeşte a fi un dezastru.

Olivia Colman în rolul Angelei Burr

Dintr-un birou ponosit din Londra de pe strada Victoria, Burr conduce modesta agenţie de aplicare a legii – în centrul căreia este o cruciadă ascunsă de a-l doborî pe Richard Roper, pentru Burr fiind întruchiparea a tot ce-i rău în piaţa de vânzare a armelor. În Pine ea descoperă un aliat, deşi a-l trimite pe el în luptă, va genera o luptă a integrităţii sale pe măsură ce descoperă că există inamici mai aproape de casă care sunt gata să devieze cursul justiţiei.

Elizabeth Debicki în rolul Jedei Marshall

Jed Marshall se ascunde de viaţă, iar în acest moment locul ei de siguranţă este în curtea lui Richard Roper. Afecţiunea lui este un anestezic puternic, însă când Pine intră în viaţa lor, efectele sale încep să dispară şi se trezeşte cu monştrii în jurul său ştiind că nu se mai poate ascunde mult timp.

Tom Hollander în rolul Maiorului Corkoran

Maiorul Lance Corkoran, Corky, este mâna dreaptă a lui Roper. Inteligenţa tăioasă şi exuberanţa lui Corky i-au scăpat de nişte probleme în trecut, el este cu înverşunare loial căpitanului său şi lui Jed. Este cunoscut pentru cinismul său, nu-l crede deloc pe Pine – şi nu se va opri cu interogările sinistre până când acesta nu va fi demascat.

Trailer

 

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns