[Cronica de film] – Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip continua povestea celor trei veverite, Alvin (Justin Long), Simon (Matthew Gray Gubler) si  Theodore (Jesse McCartney). Veveritele ii pregatesc o petrecere surpriza lui Dave (Jason Lee), care iese total de sub control si totul devine imprevizibil si haotic. Dave este dezamagit de veverite, pe care le considera ca si cum ar fi cu adevarat copiii lui. Prin urmare, Dave le spune veveritelor ca trebuie sa devina mai responsabile si sa aiba grije de ele, pentru ca  lucrurile intre el si prietena lui vor incepe sa devina mai serioase. Veveritele incep sa creada ca Dave o va cere in casatorie pe Samantha (Kimberly Williams-Paisley), in Miami. Se intalnesc cu fiul Samanthei, Miles (Josh Green)  si realizeaza ca el va fi o problema pentru relatia celor doi. Acum, Alvin, Simon si Theodore cu ajutorul lui Miles, decid sa il opreasca pe Dave de a o cere in casatorie  pe Samantha.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip este un film foarte amuzant. Cam la fel de amuzant si ca celelalte doua de dinainte de acesta. Totusi, nu toata lumea adora sa priveasca veveritele. Daca v-au placut primele doua filme din aceasta franciza cred ca se merita sa fie vazut si acest film. Copiilor cu siguranta le va placea acest film, pentru ca este foarte amuzant, colorat, vesel si plin de viata. Efectele speciale sunt grozave. Veveritele par a fi adevarate. Jason Lee il interpreteaza foarte bine pe Dave. Justin Long, Matthew Gray Gubler & Jesse McCartney sunt adorabili si hilari ca vocile lui Alvin, Simon si Theodore.  Kimberly Williams-Paisley este impresionanta ca Samantha. Josh Green este si el grozav ca si Miles. Cel care m-a impresionat cel mai mult e Tony Hale, in rolul agentului Suggs. Hale este foarte amuzant in multe scene din film. Bella Thorne si  Eddie Steeples sunt si ei bine alesi in rolurile de Ashley Gray si respectiv, Barry. Christina Applegate, Kaley Cuoco si  Anna Faris sunt dragute ca vocile lui Brittany, Eleanor & Jeanette. Coloana sonora a filmului este foarte interesanta,avem parte in film de  o interpretare in varianta veveritelor a melodiei care a  rupt topurile muzicale „Uptown Funk ” de Bruno Mars.

The Alvin and the Chipmunks: The Road Chip nu este un film extraordinar sau ceva care sa se incadreze pentru niste premii, nici pe departe. Dar, consider ca este un film ideal de vazut impreuna cu familia, mai ales daca  v-au placut primele filme ale francizei.

The Alvin and the Chipmunks: The Road Chip este de astazi in cinematografe, distribuit de OdeonFilm.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “[Cronica de film] – Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)

Lasă un răspuns