[Cronica] – Gotham Sezonul 1

  • Perioada de difuzare: 2014 – 2015
  • Episoade: 22
  • Gen: acţiune, poliţist, dramatic
  • Creat de : Bruno Heller

Distribuţie: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Zabryna Guevara, Sean Pertwee,Robin Lord Taylor, Erin Richards, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Jada Pinkett Smith, Victoria Cartagena, Andrew Stewart-Jones, John Doman

I could not stay away. Gotham is my home! It’s my destiny!

Cu tot ceea ce Marvel face bine, şi cu o nouă serie de filme ce ne-au fost promise în următorii ani, era normal ca şi universul DC să îşi vrea partea lui de succes. Şi după ce au anunțat filmele ce vor fi lansate, DC mai aveau nevoie de un serial cu care să rivalizeze „Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”.
Şi aşa a apărut „Gotham”, un serial ce spune povestea inamicilor lui Batman şi a lui. Acest show se concentrează pe personajul James Gordon, un poliţist ce s-a mutat recent în Gotham, doar pentru a găsi un sistem corupt, condus de o mână de criminali şi găşti. Serialul urmăreşte apoi povestea lui Gordon ce încearcă să indrepte acest sistem putrezit din temelii, în timp ce vedem cum adversarii lui Batman devin din ce în ce mai puternici.
Sezonul unu ne povesteşte dedesubturile acestei lumi, şi ne arată numeroase bătălii între găşti de criminali. Pe măsură ce povestea avansează, apar din ce în ce mai multe elemente care îi vor face pe fani să vrea mai mult şi să astepte cu  nerăbdare să vadă ce se mai întâmplă. Serialul Gotham are un start mai încet, dar prinde viteză dupa primele episoade.
Distribuţia este unul dintre elementele care fac acest serial să strălucească. Poliţistul Gordon este un om determinat şi sufletist care nu vrea ca oamenii inocenţi ai acestui oraş să sufere din cauza unui sistem corupt. Este un personaj pe care este foarte usor să îl adori şi să îl simpatizezi.
Un alt element îl reprezintă efectele speciale, care nu apar foarte des dar atunci când apar reuşesc să întregească atmosfera serialului în  care sunt atraşi spectatorii.

Una peste alta, acest serial  a avut parte de un start bun, puternic, în forţă ce l-a pus în poziţia de rival al serialului „Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”. În cel de-al doilea sezon Îl putem regăsi pe unul dintre adversarii cei mai de temut al lui Batman.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns