Noutăţile lunii martie la AXN

Primăvara aceasta debutează în forță la AXN, cu acțiune explozivă, misiuni imposibile, cazuri complicate și trupe speciale. Echipele din “Minți criminale”, „S.W.A.T” și „Seal” iau cu asalt serile de luni în noile sezoane în premieră, în timp ce „Povara adevărului” continuă cu al doilea sezon, în fiecare marți.

Fanii esports au parte de o nouă emisiune dedicată acestui fenomen la AXN Spin – „Brigada de esports”.

Minți criminale/ Criminal minds premiera sezonului 15 (ultimul sezon), din 2 martie,  lunea, de la ora 21:00; cu Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook

CRIMINAL MINDS – „And in the End…” – Coverage of the CBS series CRIMINAL MINDS, scheduled to air on the CBS Television Network. (ABC Studios/Cliff Lipson)
DANIEL HENNEY, PAGET BREWSTER, AISHA TYLER, ADAM RODRIGUEZ, A. J. COOK

 După 14 ani în care detectivii BAU și-au folosit toate resursele fizice și psihice pentru a rezolva sute de cazuri, “Minți criminale”, unul dintre cele mai longevive seriale procedurale, ajunge la final. La puțin timp după premiera din SUA, telespectatorii din România își pot lua la revedere de la personajele mult-îndrăgite și pot urmări cele 10 episoade ale ultimului sezon pentru a afla ce se întâmplă cu relația dintre J.J. și Reid, dar și dacă principalul dușman al echipei va fi, în sfârșit, capturat.

 S.W.A.T premiera sezonului 3, din 2 martie, lunea, de la ora 22:00; cu Shemar Moore, Stephanie Sigman, Jay Harrington

S.W.A.T. – Season 3 – Episode 309 -„Sea Legs”

 Hondo revine în cadrul echipei S.W.A.T după excursia în Australia și nimerește în mijlocul unui caz care trebuie rezolvat rapid  – numeroase drone explodează peste tot în oraș, numărul victimelor fiind în creștere. Pe plan personal, căpitanul S.W.A.T are de gestionat alte probleme – surpriza întoarcerii tatălui său și cum va reacționa mama sa la această veste.

SEAL –  premiera sezonului 3, din 2 martie, lunea, de la ora 23:00; cu David Boreanaz, Max Thierot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Tony Trucks și Jessica Pare

www.aleksandarletic.com

Prima misiune a trupei speciale SEAL îi poartă în Belgrad, Serbia. Jason Hayes, căpitanul și leaderul SEAL, trebuie să dea de urma unei organizații teroriste care se presupune că este responsabilă de multiple atacuri cu bombă asupra unor puncte strategice americane.

Povara adevărului/Burden of truth – premiera sezonului 2, din 10 martie, episoade duble, marțea, de la ora 21:00; cu Kristin Kreuk, Peter Mooney

Acțiunea sezonului doi o găsește pe Joanna pregătită de un nou început, în cadrul unei firme de top din Winnipeg. Un nou client o pune față în față cu o nouă provocare – lumea controversată a hackerilor și a activiștilor, dar și o mișcare politică cu interese ascunse. Cazul care se va dezvolta pe parcursul sezonului va avea multe întorsături și totul se va complica atunci când tânăra avocată ajunge ținta unui criminal în serie. În Millwood, orașul natal al Joannei, situația nu este foarte roz ca urmare a falimentului morii care era principala sursă de venit pentru mulți dintre locuitori. Tensiunile ating cote maxime, forțându-l pe Billy să se retragă, însă acesta nu va putea evita confruntarea cu propriul frate, care va scoate la iveală amintiri dure din copilărie.

AXN Spin

Brigada de esports/ Squad – premieră, din 4 martie, de marți până vineri, de la ora 17.10; cu Lisa Doan, Ajay Fry

Un nou show dedicat fenomenului esports vine la AXN Spin. Invitați amuzanți, gameri cunoscuți vor recapitula cele mai importante evenimente de profil, vor analiza cei mai tari jucători, dar și cele mai fierbinți subiecte. Pe lângă aceste subiecte, în cadrul emisiunii de o oră fanii vor putea urmări diferite competiții jucate live în platou.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Noutăţile lunii martie la AXN

Lasă un răspuns