[Cronica] – Vlad (2019)

Uneori pare aspru, dar are o inima buna!

(Asa arata Vlad Pop in viziunea Roxanei, sora Elizei Dragomir)

Vlad pentru mine e singurul serial romanesc care mi-a dat peste cap asteptarile si totodata sentimentele. A produs o adevarata isterie inca de la primul episod si ma bucur din suflet ca se va face sezonul doi. Vlad e o capodopera romaneasca si nu ma intereseaza ca este comparat cu nu stiu ce serial turcesc numit EZEL pe care eu una nu l-am vazut. Pentru noi, romanii, Vlad este al nostru. Este un fel de Monte Cristo de Romania.

Serialul reprezinta povestea unui tanar pe nume Adrian Anutei care tradat de prietenii sai cei mai buni ajunge la inchisoare pe nedrept in urma inscenarii unui jaf. In inchisoare cunoaste un personaj cheie care il ajuta sa se transforme intr-un barbat mult mai puternic, sarmant, bogat, plin de succes si dornic sa se razbune sub numele de Vlad Pop.

Serialul impleteste trecutul cu prezentul intr-o poveste cu fir rosu ce leaga toate piesele dintr-un puzzle. Pentru mine, fiecare personaj nou care apare de-a lungul episoadelor reprezinta un soc pentru ca au o poveste intunecata si un trecut infiorator. Momentan am avut parte doar de un sezon cu cate 13 episoade realizate la standarde cinematografice. In fiecare luni am varsat lacrimi, am zambit si la sfarsit fiecare episod mi-a transmis cate un mesaj. Toate citatele mi-au ramas in minte si pentru prima oara pot spune ca am adorat un personaj negativ caruia i-am vizualizat evolutia de la inceput pana la sfarsit si pe care imi doresc din suflet sa-l revad in sezonul doi. Numele lui este Stefan Dragomir interpretat de actorul Andrei Aradits. Astazi, 20 mai cand a avut loc premiera ultimului episod la Cinema City urmata de intalnirea cu actorii si sesiunea de autografe mi-a parut rau ca nu am fost si eu deoarece mi-ar fi placut sa obtin cateva autografe de la Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Adi Nartea, Monica Barladeanu si George Pistereanu. In special, afise cu numele serialului Vlad.

Scenele mele preferate din serial au fost cele dintre Vlad si mama lui in care oricat de mult incerca sa isi ascunda identitatea nu reusea si de fiecare data o lacrima ii curgea pe obraji apoi bineinteles mi-au placut secventele cu iz erotic dintre Stefan si Carla (Monica Barladeanu). Cu toate ca, a fost prima oara cand l-am vazut jucand pe Adi Nartea intr-un serial pot spune ca chiar mi-a placut si m-a facut sa nu renunt in a-l urmari mai departe. In distributie ii mai putem urmari pe : Constantin Cotimanis, Emilian Oprea, Diana Sar si Anghel Damian (doar o parte din actori).

In concluzie, multumim Protv si regizorului Jesus del Cerro pentru o asemenea productie si sper ca pe viitor actorii sa ajunga si in orasele noastre pentru ca imi doresc sa-i cunosc. La cat mai multe sezoane!

 

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

3 thoughts on “[Cronica] – Vlad (2019)

  1. „Vlad e o capodopera romaneasca si nu ma intereseaza ca este comparat cu nu stiu ce serial turcesc numit EZEL pe care eu una nu l-am vazut. Pentru noi, romanii, Vlad este al nostru. Este un fel de Monte Cristo de Romania.” –-Pai poate ar trebuii sa vezi macar un episod din Ezel (m-am uitat de curiozitate la doua ep 1 si 2 ) ca sa iti dai seama ca nu e o capodopera romaneasca, sincer mi-as fi dorit sa fie asa cum zici dar nu e, pana si replicile sunt de acolo aproape identice, scene tot. Cu toate acestea actorii si filmarea, remake-ul e mai bun varianta romaneasca. Pacat ca nu avem un serial romanesc ca Vlad sa fie original, totusi merita vazut, actorii joaca foarte bine, regizorul si cei care fac imaginea, sunetul fac o treaba excelenta

Lasă un răspuns