Lansarile Ro Image in vara lui 2018

IUNIE

1 iunie – Taxi 5”, mai savuros ca niciodată, acțiune și umor în viteza a cincea, și „Jim Button și Lukas, mecanicul de locomotivă”, cadoul perfect pentru Ziua Copilului, o aventură care transpune pentru prima dată pe marele ecran seria de cărți atât de îndrăgită de copii.

8 iunie- „Jurassic World: Un regat în ruină” – noul capitol al francizei ne arată insula Nublar locuită numai de dinozauri, altădată un parc-avangardă al științei și tehnologiei, azi, o ruină. Pentru că vulcanul de pe insulă devine activ, oamenii sunt puși în fața unei dileme extrem de dificile: salvează prețioasele rezultate ale ingineriei genetice, sau lasă liberi dinozaurii, în ambele cazuri riscând extincția omenirii?

15 iunie – Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar” – Javier Bardem și Penelope Cruz ne arată pentru prima dată cum arăta imperiul celui mai de temut traficant de droguri din istorie prin ochii iubitei lui.

 IULIE

13 iulie- „Skyscraper”/”Infernul din zgârie-nori” – cine poate duce de unul singur o misiune de salvare cînd un zgârie-nori high tech ia foc, dacă nu Dwayne Johnson? Acțiune perfectă pentru relaxare estivală.

20 iulie – „Mamma mia! O luăm de la capăt” – toată gașca din primul film al seriei se întoarce pentru un regal cu muzică ABBA și o poveste care ne va emoționa și ne va scoate din cotidian.

  AUGUST

3 august – „Misiune: Imposibilă. Declinul” – Tom Cruise revine cu o responsabilitate uriașă: să facă față consecințelor unei misiuni eșuate. Cascade executate fără efecte speciale, o distribuție de excepție, și acțiune ca la carte!

 

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Lansarile Ro Image in vara lui 2018

Lasă un răspuns