Titluri noi pe Netflix intre 16-30 aprilie

Ultimele două săptămâni din aprilie aduc noi titluri pe Netflix. Tu crezi că ai fi avut mai mult de 3% șanse să supraviețuiești?

Titluri Originale

17 APRILIE 2018
The Honeymoon Stand Up Special: Collection – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Inevitabila situație de a deveni părinte îi face pe Natasha Leggero și Moshe Kasher să discute despre familie, relații și multe altele într-un trio de show-uri speciale de stand-up.
19 APRILIE 2018
The Alienist: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
În 1896, Theodore Roosevelt, comisar de poliție în New York, apelează la psihologul Laslzo Kreizler pentru a prinde un ucigaș ce urmărește băieți care se prostituează.
Charité: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
La sfârșitul secolului al XIX-lea, în Berlin, o tânără lucrează pentru a-și plăti datoriile la spitalul Charité, cunoscând medici străluciți și descoperindu-și pasiunea pentru medicină.
20 APRILIE 2018
Aggretsuko: Sezonul 1 – ANIME ORIGINAL NETFLIX
Trudind necontenit și fără satisfacție la serviciu, mica Retsuko, un panda roșu, își descarcă furia acumulată cântând death metal la karaoke după orele de program.
Dope: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Războiul drogurilor nu se oprește niciodată. Cameramanii urmăresc în continuare traficanți, consumatori și autorități din Indiana, Caraibe, Detroit și Atlanta.
Dude – FILM NETFLIX
O comedie despre maturizare în care patru prietene bune trec prin necazuri și schimbări majore în viață în ultimele două săptămâni de liceu.
Kodachrome – FILM NETFLIX
Un fotograf pe moarte și fiul său înstrăinat, patron la o casă de discuri, fac o călătorie la ultimul laborator foto care încă lucrează cu film Kodachrome.
Mercury 13 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Acest documentar își îndreaptă atenția către femeile care au fost testate în 1961 pentru a călători în Spațiu, dar visele lor au fost năruite de faptul că doar bărbații erau aleși să devină astronauți.
Spy Kids: Mission Critical: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII
Dacă spionii adulți nu sunt la înălțime, sarcina de a învinge S.W.A.M.P. le revine micilor spioni Juni și Carmen Cortez, într-un serial animat bazat pe filmele omonime.
21 APRILIE 2018
The Letdown: Sezonul 1- SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Audrey, mamă de 2 luni, se alătură unui grup de sprijin pentru părinți, unde își face niște prieteni ciudați care se confruntă cu diverse provocări și schimbări de viață.
24 APRILIE 2018
Kevin James: Never Don’t Give Up – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Starul de comedie Kevin James disecă subiecte precum paternitate, interacțiune cu fani, înghețată și multe altele în momentul în care se întoarce pe scenă după o lungă absență.
25 APRILIE 2018
Psychokinesis – FILM NETFLIX
Obținând din senin puteri supranaturale, un tată vrea să-și ajute fiica înstrăinată, care riscă să piardă tot ceea ce a făcut-o să trăiască.
26 APRILIE 2018
Happy!: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Un fost polițist ghinionist, transformat în asasin, crede că își pierde mințile când un unicorn pe care numai el îl poate vedea îl îndeamnă să salveze o fată răpită de Moș Crăciun.
27 APRILIE 2018
3%: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
Cum următorul Proces se apropie, Cauza încearcă să distrugă sistemul odată pentru totdeauna, dar Michele se trezește într-o situație nefastă.
Bobby Kennedy for President – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Această docu-serie examinează ”Fenomenul Bobby” al anilor ‘60 și influența continuă pe care a avut-o acesta, fiind considerat cea mai mare pierdere a unei epoci turbulente.
Candy Jar – FILM NETFLIX
O fetiță introvertită de liceu, care provine din clasa muncitoare, se îndrăgostește de echipa ei bogată de dezbateri cu care realizează că are în comun mai multe decât ar fi crezut.
The New Legends of Monkey: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII
O fată frumoasă îl eliberează pe Regele Maimuță – un zeu pietrificat – pentru a găsi cele șapte pergamente sacre și a salva lumea de rău.
The Week Of – FILM NETFLIX
Cu Adam Sandler și Chris Rock în rolurile principale, această comedie urmărește săptămâna dinaintea nunții copiilor personajelor principale. Regia: Robert Smigel.
29 APRILIE 2018
Superstition: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX
O familie de antreprenori de pompe funebre are legături cu lumea supranaturală și asigură ”asistență post-mortem” pentru clienții care au suferit decese nepământene.

Titluri licentiate

 
16 APRILIE 2018

17 APRILIE 2018

 • Murderous Affairs: Sezonul 3
 • Lockup: Chain Linked: Collection 1

19 APRILIE 2018

 • Hyori’s Bed & Breakfast: Sezonul 2
 • All The Reasons To Forget

22 APRILIE 2018

 • The Motive

23 APRILIE 2018

 • Timeless: Sezonul 2

24 APRILIE 2018

 • Men on a Mission: 2018

25 APRILIE 2018

 • Bill Nye: Science Guy

26 APRILIE 2018

27 APRILIE 2018

 • Holy Goalie

29 APRILIE 2018

 • Danger Mouse: Sezonul 1

30 APRILIE 2018

 • Maggie & Bianca: Fashion Friends: Sezonul 2
 • The Witch

Written by

544   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns