Netflix prezinta personajele principale din The Alienist

Netflix prezintă profilul personajelor principale din The Alienist (Alienistul), noul serial în care joacă Daniel Brühl, Dakota Fanning și Luke Evans. Cele zece episoade vor fi disponibile pe platformă începând cu 19 aprilie.
The Alienist (Alienistul), un thriller psihologic a cărui acțiune se desfășoară în cartierele rău famate ale New York-ului din perioada „Gilded Age”, îl are în prim-plan pe Laszlo Kreizler (Daniel Brühl – Inglourious Basterds, Rush, Captain America: Civil War), un psihiatru genial, preocupat obsesiv de un nou domeniu controversat – cel al tratării bolilor mintale. Acesta a găsit soluția prin care să prindă un ucigaș nemaiîntâlnit, ale cărui tinere victime sunt supuse unor ritualuri macabre. Bazat pe romanul de succes al autorului Caleb Carr și marcat de interpretarea remarcabilă a actorilor Luke Evans (The Girl on the Train) și Dakota Fanning (American Pastoral), The Alienist (Alienistul) este un serial polițist care te captivează prin misterioasele crime de la început de secol. Totodată, povestea urmărește evoluția celui mai puternic oraș al lumii, neobosit în lupta sa de a-și îngropa cele mai întunecate secrete.
În The Alienist (Alienistul), Luke Evans interpretează rolul graficianului John Moore, în timp ce Dakota Fanning este Sara Howard, o secretară ambițioasă, hotărâtă să devină prima femeie detectiv din oraș. În serial mai joacă actorii Brian Geraghty (The Hurt Locker), în rolul comisarului de poliție Theodore Roosevelt, Douglas Smith (Miss Sloane) și Matthew Shear (Mistress America), aceștia din urmă interpretându-i pe gemenii Marcus și Lucius Isaacson, frații care ajută la descifrarea misterului. Matt Lintz (Pixels) joacă rolul lui Stevie, un tânăr tenace angajat de Dr. Kreizler ca șofer și curier. Robert Ray Wisdom (The Wire) joacă rolul lui Cyrus, valetul lui Kreizler, un bărbat cu un trecut sumbru și care a fost adus pe calea cea bună de Kreizler, iar Q’orianka Kilcher (The New World) interpretează rolul lui Mary, menajera mută a lui Kreizler cu care acesta împărtășește o legătură dincolo de cuvinte.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns