[Cronica de film] – Kiss of the Damned (2012)

Inca din adolescenta m-au pasionat vampirii si la viata mea, am vazut foarte multe filme ce includeau legende cu si despre vampiri. De la Bram Stocker pana la vampirii stralucitori a lui Stephenie Meyer am ajuns la concluzia ca a fi vampir e un dar pe care tu ti-l alegi de la inceput pana la sfarsit. Poate ca, nu toti vampirii sunt rai si sug sange insa, trebuie sa stii unde sa-i cauti si de unde sa vezi filme despre ei.

Kiss of the Damned reprezinta o poveste de dragoste dintre o vampirita Djuna si un scriitor muritor pe care il intalneste intr-o buna zi din intamplare. Djuna rezista cu greu avansurilor scriitorului muritor Paolo pana cand cade plasa pasiunii interzise. Sora ei vine pe neasteptate iar dragostea Djunei este in pericol si intreaga comunitate de vampiri este amenintata.

Ceea ce mi-a placut a fost Djuna care infatiseaza o alta fata a vampirilor. Bineinteles cu colti. Djuna este o femeie frumoasa, pielea alba ca varul, parul roscat si la inceput ii va spune lui Paolo ca sufera de o boala a pielii ceea ce ii va fi din ce in ce mai imposibil sa-i ascunda secretul. Ce nu mi-a placut a fost sora ei care se baga in relatia sa si nu se va lasa pana cand nu va pune mana pe Paolo.

Deci, daca va plac filme cu vampirii va recomand neaparat sa-l vedeti! O sa va placa.

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Kiss of the Damned (2012)

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Blogul unei cinefile

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura