Vedetele au descoperit în avanpremieră cel mai romantic film de Dragobete

Avanpremiera specială a filmului „Every Day / Zi după zi”, distribuit de Forum Film România, a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. Invitaţii, printre care s-au numărat şi Corina Caragea, Maria Radu, BiBi, Camelia Bălţoi, Andrei Nourescu, Dorin Chioţea, Kinga Varga, Roxana Iliescu, Simona şi Rareş Dragomir, Maria Andreea, Sasha Borona şi Robert Nicolae Feraru (Trupa Atelier), au participat la evenimentul de lansare şi au descoperit povestea de dragoste neobişnuită dintre A şi Rhiannon.

 Filmul „Every Day / Zi după zi” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 23 februarie 2018, chiar la timp pentru a sărbători ziua de Dragobete.

 Ecranizat după romanul cu acelaşi nume semnat de David Levithan, filmul urmăreşte povestea de iubire dintre doi adolescenţi. „Efectul special al acestui film nu este unul prelucrat pe calculator sau realizat de vreun specialist, este un efect obţinut prin actorie, ceea ce e senzaţional. Avem această entitate pe nume A, care trăieşte într-un corp pentru 24 de ore, aşa că în povestea noastră A este interpretat de 15 actori diferiţi. Mulţi dintre tinerii care joacă acest rol interpretează simultan şi un personaj în viaţa lui Rhiannon, iar fiecare actor a trebuit să facă diferenţa între interpretarea personajului pe care trebuie să îl joace şi interpretarea lui A într-un mod cât mai convingător şi clar. E un lucru complex”, spune Anthony Bregman, producătorul filmului.

„Dacă e ceva cu care aş vrea ca publicul să rămână după vizionarea acestui film cred ca ar fi sentimentul că s-au conectat mai profund cu cineva sau ceva, că vor şi pot să privească persoana de lângă ei dincolo de ce este vizibil la suprafaţă”, completează Bregman.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns