Lost in Space, un nou titlu original Netflix

Netflix lansează primele imagini din aventura intergalactică Lost in Space, noul serial original Netflix, disponibil din 13 aprilie

Netflix lansează astăzi primele imagini din Lost in Space, însă episodul pilot a fost deja difuzat… în spațiu. Astronauții de la NASA au avut posibilitatea de a-l vedea în urmă cu 12 zile, pe Stația Spațială Internațională, în timpul lor liber.

Noul serial original Netflix, Lost in Space, este o reinterpretare modernă a seriei SF din 1960. Cu 30 de ani în viitor, colonizarea în spațiu devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să înceapă o viață nouă într-o lume mai bună. Atunci când coloniștii sunt întorși din drumul spre noua lor casă, aceștia se găsesc nevoiți să creeze alianțe noi și să lucreze împreună pentru a putea supraviețui într-un mediu străin, care este periculos și aflat la ani lumină de la destinația lor inițială. În călătorie li se mai alătură doi străini, reuniți de împrejurări și de abilitatea lor comună de a înșela. Este vorba despre carismaticul manipulator Dr. Smith (Parker Posey) și despre Don West (Ignacio Serricchio), un muncitor iscusit care nu ar fi intenționat să se alăture coloniei sau să se prăbușească pe o planetă pierdută.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns